ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Πέθανε ο διευθυντής του Aeolos TV, Χρήστος Βαλασέλλης

Μυτιλήνη: Πέθανε ο διευθυντής του Aeolos TV, Χρήστος Βαλασέλλης
aeolos tv

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο - «Έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά ο διευθυντής του Aeolos TV στη Μυτιλήνη, Χρήστος Βαλασέλλης

Σε σοκ η τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης από τον ξαφνικό θάνατο του διευθυντή του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Μυτιλήνης, Aeolos TV, Χρήστου Βαλασέλλη.

Ο άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου στο σπίτι του στη Μυτιλήνη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Χρήστος Βαλασέλλης, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός στη Μυτιλήνη, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και διευθυντής του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Μυτιλήνης, Aeolos TV.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν γνωστός και σαν δημιουργός του λογισμικού ραδιοφωνικού αυτοματισμού Jazler που υποστηρίζει διάφορες μορφές ηχητικών αρχείων και μπορεί να υποστηρίξει εξωτερικές συσκευές.

Δείτε την τελευταία του συνέντευξη:

Ο Χρήστος Βαλασέλλης είχε παραχωρήσει συνέντευξη μόλις λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή στις 22 Νοεμβρίου 2023. Μια συνέντευξη, που δεν πρόλαβε να προβληθεί στην τηλεόραση. Μιλάει για τη διαδρομή του από το ραδιόφωνο, στην παλιά τοπική τηλεόραση, τη δημιουργία του μουσικού τηλεοπτικού σταθμού Rage, στον Jazler και τέλος στον AeolosTV για τον οποίο μιλάει με καμάρι.

Μιλάει για τους φίλους του που νοιώθει σαν οικογένειά του, τον Μανώλη Γιαννακέλλο τον οποίο όπως λέει θεωρεί σαν πατέρα του και την εμπιστοσύνη που του έδειξε να δώσει στα χέρια του το κανάλι. «Το έδωσε σε κάποιον που ξέρει ότι θα το αγαπήσει» λέει χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του και τη θέλησή του να προσπαθεί να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή του.