ΕΛΛΑΔΑ

Στα δικαστήρια του Πειραιά ο 71χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του στη Σαλαμίνα

Στα δικαστήρια του Πειραιά ο 71χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του στη Σαλαμίνα
In Time

Ο άνδρας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά μετά την ομολογία της δολοφονίας της συντρόφου του στη Σαλαμίνα

Στα δικαστήρια Πειραιά μεταφέρθηκε ο 71χρονος καθ' ομολογία δολοφονός της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του, Γεωργία, με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία επτά χρόνια οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια του Πειραιά.

Ο δράστης, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας για το ειδεχθές έγκλημα το οποίο διέπραξε, ενώ ήταν άκρως κυνικός στην ομολογία του ενώπιον των αστυνομικών.

InTime

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω», υποστήριξε.

InTime
InTime

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Star με τον 71χρονο λίγη ώρα αφότου έχει δολοφονήσει την άτυχη 43χρονη να πίνει καφέ στο Κερατσίνι με φίλους του.

Ο 71χρονος συμπεριφέρεται φυσιολογικά σαν να μην έχει πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα την 43χρονη γυναίκα. Κατά πληροφορίες, δε, ο 71χρονος δράστης δεν έμεινε για λίγη ώρα στο συγκεκριμένο καφέ, αλλά πέρασε περίπου δύο ώρες στην καφετέρια στο Κερατσίνι.