ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα των διδύμων που σκοτώθηκαν μαζί με την ξαδέλφη τους

Τέμπη: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα των διδύμων που σκοτώθηκαν μαζί με την ξαδέλφη τους

«Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα του πατέρα των διδύμων κοριτσιών από το Καστράκι Τρικάλων, που «έχασαν» τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών.

Η τραγική είδηση της φονικής σύγκρουσης δύο τρένων στα Τέμπη, την 28η Φεβρουαρίου, «βύθισε» στο πένθος την ελληνική κοινωνία. Ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών, Νίκος Πλακιάς, που σκοτώθηκαν μαζί με την ξαδέλφη τους, προχώρησε σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας μεταξύ άλλων στη λεζάντα: «Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου. Δύο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο, κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας, σαν να είναι το τελευταίο. Γιατί, εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

Η συγκλονιστική του ανάρτηση:

«Του Αγίου Νικολάου σήμερα. Πολλοί από σας σκέφτονται εάν πρέπει να μου ευχηθούν ή όχι. Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στις γιορτές τα παιδιά του, άτοπες και ανούσιες, απλώς να με βοηθήσουν και να γνωρίζω ότι νοιάζεστε για μένα.

Το γνωρίζω, βλέπω στα πρόσωπά σας τις εκφράσεις σας. Πώς να γιορτάσω όταν αύριο δεν θα ακούσω τα ποδοβολητά τους στην σκάλα του σπιτιού μου για να μου κάνουν έκπληξη με τα δώρα τους.

Δεν θα ακούσω: “Μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”. Δεν θα μαλώσουμε ποια θα βάλει το αστέρι στο δέντρο, δεν…, δεν…, «δεν»… ατέλειωτα.

Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δύο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Κάντε το και όταν θα είμαι πολύ δυνατός θα βάλω εγώ το αστέρι στο δέντρο του σπιτιού μου για όλους εσάς. Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο, κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας, σαν να είναι το τελευταίο. Γιατί, εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

Σχετικές ειδήσεις