ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Ο παίκτης του Survivor αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση της Αράχωβας

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Ο παίκτης του Survivor αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση της Αράχωβας

Ο πρώην παίκτης του Survivor αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση της Αράχωβας και ξεσπάει μέσω Instagram

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση κακοποίησης και βιασμού ενός χάσκι στην Αράχωβα, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Χθες, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ωστόσο κυκλοφόρησε φήμη που ήθελε τον γνωστό παίκτη του Survivor, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, να είναι εκείνος που κακοποίησε το ζώο.

Ο ίδιος αφού είδε και διάβασε τα όσα γράφονταν για εκείνον θέλησε με ένα ποστ στο Instagram να ξεκαθαρίσει τη θέση του, τονίζοντας ότι έχει να πάει στην Αράχωβα από τον Ιανουάριο του 2023.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα. Δεν μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσα σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη».

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό. Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά».

Στη λεζάντα ο πρώην παίκτης δήλωσε φανερά θυμωμένος με τα δημοσιεύματα: «Επίσης να αναφέρω ότι και προφανώς την μέρα που συνέβη αυτό το τραγικο περιστατικό εγώ ήμουν χιλιομετρα μακριά από την αραχωβα πράγμα που αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητήσει αλλά από τις αρμόδιες αρχες και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ !!! Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι και να βρίζετε μάνες και να εύχεστε καρκίνους κτλ χωρίς να έχετε ιδέα !!!!»