ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Γονείς ψάχνουν τα παιδιά τους στο Μεταγωγών - Τι λένε στην κάμερα του Newsbomb.gr

Ρέντη: Γονείς ψάχνουν τα παιδιά τους στο Μεταγωγών - Τι λένε στην κάμερα του Newsbomb.gr

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε 424 προσαγωγές για τα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»

Ρεπορτάζ και βίντεο: Χάρης Γκίκας

Όλο το γήπεδο (!) «Μελίνα Μερκούρη» προσήγαγε η ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της Πέμπτης για τα επεισόδια στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, γονείς και συγγενείς έχουν μαζευτεί έξω από το Μεταγωγών, με τις Αρχές να αναζητούν δείγματα πυρίτιδας από τα δάχτυλα των προσαχθέντων, ώστε να ταυτοποιήσουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με φωτοβολίδα κατά αστυνομικού.

Να σημειωθεί πως ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και ανήλικοι, ενώ όλες οι διαδικασίες γίνονται παρουσία Εισαγγελέα.

Οι Αρχές προχώρησαν σε αυτή την απόφαση όταν διαπίστωσαν πως τα 150 άτομα που τους επιτέθηκαν είχαν βγει από το γήπεδο και μετά μπήκαν ξανά μέσα.

Δείτε τι δήλωσαν γονείς στην κάμερα του Newsbomb.gr και στον Χάρη Γκίκα:

Εντοπίστηκαν καμένα ρούχα στις τουαλέτες του «Μελίνα Μερκούρη»

Σημαντικά στοιχεία και ευρήματα φαίνεται πως έχουν εντοπίσει οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βρει στις τουαλέτες του γηπέδου καμένα ρούχα τα οποία προφανώς κάποιοι ήθελαν να εξαφανίσουν ώστε να απεμπλακούν από οποιαδήποτε σύνδεση με τα επεισόδια έξω από το γήπεδο, στα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στο γήπεδο βρέθηκαν και μαύρα ρούχα παρόμοια με εκείνα που φορούσαν οι δράστες της επίθεσης κατά των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να σημειωθεί πως τα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο βόλεϊ.

Οι Αρχές προσήγαγαν συνολικά 424 άτομα, ουσιαστικά όσους βρίσκονταν μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» επιτρέποντας μόνο σε γυναίκες και παιδιά να αποχωρήσουν.