ΕΛΛΑΔΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σύσκεψη στην 110ΠΜ με δημάρχους προέδρους κοινοτήτων των παρακάρλιων περιοχών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σύσκεψη στην 110ΠΜ με δημάρχους προέδρους κοινοτήτων των παρακάρλιων περιοχών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σύσκεψη στην 110ΠΜ αναμένεται να μεταβεί στην Καρδίτσα

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης έφτασε στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής (8/12) ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα προεδρεύσει σύσκεψης με τους δημάρχους και τους προέδρους κοινοτήτων των παρακάρλιων περιοχών της Θεσσαλίας.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και η υφυπουργός Παιδείας, καθώς και οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας και Χρήστος Καπετάνος.

Επίσης από νωρίς το πρωί τον ανέμεναν ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, οι δήμαρχοι Αγιάς, Κιλελέρ και Τεμπών Αντώνης Γκουντάρας, Γιώργος Μανώλης και Θανάσης Νασιακόπουλος.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τον νομό Καρδίτσας προκειμένου να παραστεί και να μιλήσει στα εγκαίνια του έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου ενώ θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση Καρδίτσας.

Μετά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τη Χάγη, όπου στις 18:50 (ώρα Ελλάδας) θα έχει συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μάρκ Ρούτε.

Διαβάστε επίσης:

Ρέντη: Δεν χειρουργήθηκε ο 31χρονος αστυνομικός - Επέστρεψε στην ΜΕΘ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο Γιώργος Τσαλίκης συνεργάζονται για την ενδυνάμωση του εθελοντισμού

ΔΥΠΑ: Από τη Δευτέρα (11/12) οι αιτήσεις για την πρόσληψη εργασιακών συμβούλων