ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 49χρονης στα Πατήσια από φωτιά: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής - «Φτάσαμε σε 12 λεπτά»

Θάνατος 49χρονης στα Πατήσια από φωτιά: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής - «Φτάσαμε σε 12 λεπτά»

Μια 49χρονη έχασε τη ζωή της με δραματικό τρόπο στα Πατήσια, όταν ξέσπασε η φωτιά στο σπίτι της. Ο πατέρας της, τραγική φιγούρα του θλιβερού συμβάντος, καταγγέλλει την πυροσβεστική για καθυστέρηση, ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα οχήματά της έφτασαν στο σημείο μόλις 12 λεπτά μετά την κλήση.

Τραγικό θάνατο βρήκε μέσα στο σπίτι της στα Άνω Πατήσια μια γυναίκα 49 ετών, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, τα ξημερώματα της Παρασκευής (08/12).

Όπως είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, η κόρη του πρόλαβε να καλέσει τους γονείς της και να τους πει: «Μαμά καίγομαι!», πριν χάσει τη ζωή της.

«Αν η Πυροσβεστική ερχόταν νωρίτερα θα σωζόταν το παιδί μου. Η Πυροσβεστική έκανε 45 λεπτά», δήλωσε ο πατέρας της 49χρονης.

Ωστόσο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι τα δύο πρώτα πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν μόλις 12 λεπτά μετά το συμβάν.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Ενημέρωση σχετικά με το χρόνο άφιξης των Πυροσβεστικών οχημάτων του σε πυρκαγιά διαμερίσματος στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου στην Αθήνα

Ανακοινώνεται ότι, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου στην Αθήνα στις 00:20:52 στις 08-12-2023. Τα δύο πρώτα οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος αφίχθησαν στον τόπο του συμβάντος στις 00:33 στις 08-12-2023. Δηλαδή αφιχθησαν σε χρόνο 12 λεπτών.

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις μια γυναίκα, Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με έξι 6 οχήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.