ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Τα σκυλιά κυνηγούσαν πολλές φορές κόσμο» λέει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

Θεσσαλονίκη: «Τα σκυλιά κυνηγούσαν πολλές φορές κόσμο» λέει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όταν γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τρεις σκύλους και υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Τα ζώα ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, ο οποίος και συνελήφθη. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία.

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από το νέο περιστατικό επίθεσης άγριων σκυλιών σε μια 50χρονη μέσα στο σπίτι της, στη Νεοχωρούδα, με τη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό της γυναίκας.

Φίλη της αποκάλυψε πώς κατάφεραν τα σκυλιά να φτάσουν στο σπίτι της γυναίκας: «Τα σκυλιά λένε ότι είναι δεσποζόμενα, άγρια κατά ομολογία εδώ των κατοίκων. Ήταν πάνω σε μία στάνη και τα έφερε αυτός εδώ γιατί το σπίτι είναι μόνο του και έμπαιναν μετανάστες και το έκλεβαν, τα είχαν για να προφυλάσσουν το οικόπεδο και το σπίτι και έτσι ξέφυγαν».

Ο πρώην σύζυγός της, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα σκυλιά ξέφευγαν από τον ιδιοκτήτη και κυνηγούσαν κόσμο: «Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά».

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των άγριων σκυλιών συνελήφθη και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Η 50χρονη, που καταγόταν από την Ημαθία, ζούσε στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, ενώ διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Ωραιόκαστρο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ήταν μέτοχος σε βιομηχανία κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων.