ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Στη ΜΕΘ για τέταρτο 24ωρο ο αστυνομικός - Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του

Ρέντη: Στη ΜΕΘ για τέταρτο 24ωρο ο αστυνομικός - Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Νίκαιας κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν στη ζωή τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται για τέταρτο 24ωρο στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στο μηρό από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Νίκαιας κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν στη ζωή τον αστυνομικό, ο οποίος διακομίσθηκε σε αυτό μέσα σε λίγα λεπτά και παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε.

Έγιναν αλλεπάλληλα χειρουργεία προκειμένου να καθαριστεί το τραύμα ωστόσο πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος για κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη το πρωί, ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και ο αστυνομικός εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυρία Παγώνη πρόσθεσε ότι ο μηρός δίνει μεγάλα τραύματα τα οποία χρειάζονται χρόνο. Πρόσθεσε ότι είναι θετικό ότι δεν έχει πυρετό και ότι είναι νεαρό άτομο με γερή κράση. «Οι γιατροί δίνουν μεγάλη μάχη», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.