ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη - Δικηγόρος 18χρονου: «Με ρωτάει συνέχεια για την υγεία του αστυνομικού»

Ρέντη - Δικηγόρος 18χρονου: «Με ρωτάει συνέχεια για την υγεία του αστυνομικού»

Τι υποστηρίζει η πλευρά του 18χρονου συλληφθέντα για τον τραυματισμό του αστυνομικού και τα επεισόδια στου Ρέντη.

Σε σοκ βρίσκεται ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και δήλωσε επίσης ότι 18χρονος τον ρωτάει για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που παραμένει κρίσιμη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο 18χρονος ισχυρίζεται ότι πέσανε προς το μέρος του αστυνομικού δύο φωτοβολίδες.

«Δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια. Δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε κατηγορηθεί ποτέ. Και δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, όπως ακούστηκε» δήλωσε ο κ. Λύτρας.

«Ανέφερε ότι ότι ήταν μέσα στο γήπεδο και ότι κάποια στιγμή κάποια άτομα βγήκανε εκτός του γηπέδου. Μέσα σε αυτά και ο 18χρονος και προφανώς δεν ξεκίνησε από το σπίτι του παίρνοντας φωτοβολίδα. Εκεί πέρα κάποιος του την έδωσε που προφανώς είχε τέτοια πράγματα μαζί του», πρόσθεσε.

«Αυτή τη στιγμή ο αστυνομικός χαροπαλεύει και το μυαλό όλων μας και της οικογένειας του 18χρονου είναι στην υγεία του αστυνομικού, να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η υγεία του. Αυτό προέχει και αυτό ενδιαφέρει», κατέληξε ο κ. Λύτρας.