ΕΛΛΑΔΑ

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ για Ρέντη: Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ταυτοποιηθεί και ο τελευταίος δράστης

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ για Ρέντη: Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ταυτοποιηθεί και ο τελευταίος δράστης

Εναντίον του 18χρονου συλληφθέντα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου για την αθλητική βία

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση για τρίτο 24ωρο παραμένει στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, ο 31χρονος αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε αγώνα βόλεϊ στον Ρέντη.

Η εκπρόσωπος Τύπο της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στον Mega, ξεκαθάρισε πως οι έρευνες για τους δράστες δεν θα σταματήσουν μέχρι να ταυτοποιηθεί και ο τελευταίος από όλους όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια.

Η κα Δημογλίδου υποστήριξε πως πρόκειται για μια ομάδα 100 - 150 ατόμων, που βγήκαν από το γήπεδο, επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος, και ξαναμπήκαν στο γήπεδο, αλλά και προμήθευσαν με αντικείμενα ώστε να το πετάξουν στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, ζήτησε πίστωση χρόνου καθώς όπως είπε είναι μεγάλος ο όγκος δεδομένων και πληροφορίων που πρέπει να εξεταστούν, αλά όπως είπε η τεχνολογία και τα κινητά είναι αυτά που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Σήμερα εξάλλου, ο 18χρονος κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πεμπτή.

Ο νεαρός, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς ότι εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου για την αθλητική βία.