ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό»: Συγκλονίζει ο κωφάλαλος κηπουρός

50

Θεσσαλονίκη: O κηπουρός είχε στο χέρι του ένα αλυσοπρίονο και το κράτησε σε περίπτωση που τα σκυλιά κατεθύνονταν και προς το μέρος του

Συγγνώμη από την οικογένειά της άτυχης 50χρονης γυναίκας που σκότωσαν τα σκυλιά του γείτονά της, επειδή δεν μπόρεσε να τη συνδράμει και να τη σώσει από τα δόντια τους, ζητάει ο κηπουρός της .

Ο κηπουρός είναι κωφάλαλος και δεν άκουσε τις φωνές της Ελισάβετ που εκλιπαρούσε για βοήθεια.

«Όταν έκοβα χόρτα κάτι άκουσα, πολύ λίγο. Συνέχισα να κόβω, πέρασε ο γείτονας από το άλλο σπίτι, πέρασε ένα αυτοκίνητο και φώναζε. Του λέω: “τι θες, δεν κατάλαβα τι είπες”. Φωνάζει: “έλα, έλα, έλα”. Νόμιζα ότι ήθελε κάτι εμένα» σημείωσε, μιλώντας στο Star.

Μέσα στον πανικό, αντιλήφθηκε πως κάτι συνέβαινε. Έτσι, κατέβηκε στον κήπο και βρήκε την 50χρονη σωριασμένη στο έδαφος.

Είχε στο χέρι του ένα αλυσοπρίονο και το κράτησε σε περίπτωση που τα σκυλιά κατεθύνονταν και προς το μέρος του, αλλά ακούστηκε ένας πυροβολισμός, όπως είπε, και τρόμαξαν.

Θεσσαλονίκη: Η 50χρονη είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό

«Την είδα τη γυναίκα κάτω, έτρεξα να τη βοηθήσω. (…) τα ρούχα της ήταν σκισμένα και την είχαν δαγκώσει παντού» περιέγραψε σχετικά με το πώς βρήκε τη γυναίκα και συμπλήρωσε πως «είχε μία μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό».

Η αντίδρασή του ήταν να αρχίσει να φωνάζει και εκείνος, δυνατά, αλλά τα παιδιά του θύματος ήταν μέσα στο σπίτι και δεν άκουγαν. Όταν βγήκαν, «άρχισαν να φωνάζουν» και εκείνα, σοκαρισμένα.

«Πόνεσε η ψυχή μου όταν έμαθα ότι πέθανε. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ» συνέχισε ο κηπουρός, ο οποίος, καταλήγοντας, ζήτησε «συγγνώμη από την οικογένεια και τα παιδιά της που δεν άκουσα. Θα κατέβαινα, θα έμπαινα με το αλυσοπρίονο».

Σε απελπισία ο πρώην σύζυγος

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης είπε ότι η γυναίκα ζούσε όταν έφτασαν τα παιδιά στη μητέρα τους, αλλά εκείνη σιγά σιγά ξεψυχούσε, με την άτυχη μητέρα να αφήνει την τελευταία της πνοή στα χέρια των παιδιών της.

Τα ανήλικα τέκνα δέχονται ψυχολογική βοήθεια από ειδικούς.

Ο πρώην σύζυγός της τόνισε επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα σκυλιά αυτά επιτίθενται ενώ υπήρχαν προειδοποιήσεις.