ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Απίστευτο περιστατικό bullying - Έπαιζαν... τρίλιζα στα οπίσθια του παιδιού με «Χ» και «Ο»

Βόλος: Απίστευτο περιστατικό bullying - Έπαιζαν... τρίλιζα στα οπίσθια του παιδιού με «Χ» και «Ο»

Βullying Την καταγγελία έκανε η μητέρα η οποία είδε τι είχε συμβεί όταν άλλαξε ρούχα στο παιδί και είδε τα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ενδοσχολικού εκφοβισμού συνέβη στον Βόλο με ένα επτάχρονο παιδί να πέφτει θύμα bullying, όταν μεγαλύτερος σε ηλικία συμμαθητής του τον έγδυσε για να παίξει τρίλιζα στα οπίσθιά του.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα η οποία είδε τι είχε συμβεί όταν άλλαξε ρούχα στο παιδί και είδε τα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο

Η μητέρα περιγράφει τι είδε ακριβώς όταν μπήκε στο δωμάτιο: «Μπαίνω μέσα βλέπω και τον μικρό να κλαίει. Τι έγινε; Κατεβάζει το εσωρουχάκι του και βλέπω πίσω Χ-Χ-Χ και κάτι κύκλους, τρίλιζα. Γυρνάω και λέω στην γυναίκα μου «όπως είσαι τώρα σήκω και πάμε στην αστυνομία. Με το που ακούει το παιδί αστυνομία έβαλε τα κλάματα, καθόμαστε τον ηρεμούμε, κάθεται το παιδί και μας λέει, το παιδάκι αυτό μας το περιγράφει πως είναι το πρόσωπο του πως μοιάζει».

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 7χρονου υπογράμμισε ότι η οικογένεια περνά μία ψυχοφθόρα διαδικασία και πως ο γιος της δεν θέλει να πάει στο σχολείο γιατί φοβάται. «Του λέω δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί η μαμά είναι δίπλα του», είπε η μητέρα του παιδιού.

Το παιδί υπέδειξε στη διεύθυνση του σχολείου ποιο ήταν το παιδί που τον έγδυσε και τον ζωγράφισε. «Μαμά, φοβάμαι, δεν με πιστεύει κανείς», ήταν τα λόγια που είπε ο μαθητής στους γονείς του κλαίγοντας μόλις βγήκε από το γραφείο της διευθύντριας.

Η μητέρα αμέσως ενημέρωσε, όπως καταγγέλλει, το σχολείο με στόχο να ληφθούν μέτρα για την προστασία του παιδιού της και όλων των άλλων παιδιών από τον νταή του σχολείου.