ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: Προθεσμία πήρε ο «ματάκιας» κομμωτής – «Αιχμές» και για τη δράση της συζύγου του

Βριλήσσια: Προθεσμία πήρε ο «ματάκιας» κομμωτής – «Αιχμές» και για τη δράση της συζύγου του
PIXABAY.

Ο κατηγορούμενος κομμωτής από τα Βριλήσσια έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο (15/12).

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ο κομμωτής ηλικίας 49 ετών για τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και τις τουαλέτες του μαγαζιού του, στα Βριλήσσια.

Όλα άρχισαν έπειτα από καταγγελία υπαλλήλου, η οποία τον είδε τυχαία να βλέπει πλάνα από τις τουαλέτες του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στο δωμάτιο της θετής του κόρης και της αδελφής της.

Ο «ματάκιας» κομμωτής είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα τόσο της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αλλά και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε η Αστυνομία το Σάββατο στο κατάστημά του, βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών.

«Αιχμές» και για τη δράση της συζύγου του – Τι ανέφερε ο δικηγόρος των θυμάτων του κομμωτή

Ο δικηγόρος των θυμάτων του κομμωτή, Αλέξανδρος Δάσκας, άφησε αιχμές για τη σύζυγο του κομμωτή που κατηγορείται για πορνογραφία και κρυφές κάμερες τόσο στο μαγαζί, όσο και το σπίτι τους.

«Δέκα χρόνια δεν ήξερε τον άνδρα της; Να ζητήσει συγγνώμη από τις εργαζόμενες πρώτα στο κομμωτήριο όπου είναι συνέταιροι και μετά στους άλλους. Ο άνδρας της ασχολείται με την μουσική, έτσι δεν έλεγε; Άκουσε κάτι από την μουσική του; Ο κομμωτής παρέδιδε τα στικάκια σε φίλο του και τον ήξερε και αυτή», ανέφερε ο κύριος Δάσκας, μιλώντας στο MEGA.

Η σύζυγος του κομμωτή είχε υποστηρίξει πως είχε δει έναν φίλο του κομμωτή να έρχεται κάτω από το σπίτι τους και εκείνος να τού παραδίδει στικάκια, τα οποία έλεγε ότι περιέχουν μουσική.

Σχετικές ειδήσεις