ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Δεν είχαν προκαλέσει ποτέ οι τρεις Κρητικοί - Τι λέει ο ιερέας που πάντρεψε τον 33χρονο

Γκάζι: Δεν είχαν προκαλέσει ποτέ οι τρεις Κρητικοί -  Τι λέει ο ιερέας που πάντρεψε τον 33χρονο

Ο ιερεάς που πάντρεψε τον 33χρονο Κρητικό που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι στο Γκάζι μίλησε για το αιματηρό περιστατικό 

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ένας εκ των τριών Κρητικών που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, καθώς δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, την οποία μάλιστα οι γιατροί προσπάθησαν να αφαιρέσουν με δεύτερο χειρουργείο.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 33χρονος βαριά τραυματίας είχε παντρευτεί πριν από λίγες εβδομάδες, συγκεκριμένα την 1η Δεκεμβρίου, στα Μάλια στην Κρήτη.

Ο ιερέας που πάντρεψε τον Κρητικό μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό για το αιματηρό περιστατικό λέγοντας αρχικά: «Η 16η δεκεμβρίου είναι για μας μία αποφράδα ημέρα. Όταν ακούσαμε το γεγονός αυτό μείναμε έκπληκτοι, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει ή αν ήταν αυτά τα ίδια παιδιά. Και οι οικογένειές τους είναι πάρα πολύ ηθικές, είναι οικογενειακοί μου φίλοι και τα παιδιά πολύ ήσυχα. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν ένα τέτοιο πράγμα

Ο εφημέριος Εμμανουήλ Πετσαλάκης, ο οποίος πάντρεψε το ζευγάρι και βάφτισε και τα δύο παιδιά του δήλωσε ότι «δεν έχουν προκαλέσει, δεν έχουν δώσει δικαιώματα. Όλη η κοινωνία είναι συντετριμμένη».

Σε ο,τι αφορά τον γάμο για τον οποίο έγινε το μπάτσελορ πάρτυ στην Αθήνα, το οποίο βάφτηκε με αίμα, όπως εξήγησε «η ημερομηνία είχε κλείσει για 29 Δεκεμβρίου, αλλά η νύφη και ο γαμπρός δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν».

Παρόλο που ο γαμπρός του γάμου δεν είναι μεταξύ των τραυματιών της συμπλοκής, το ζευγάρι σκέφτεται τώρα, εάν θα γίνει ο γάμος τους.