ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: Πώς έγινε το φονικό τροχαίο με θύματα δύο νεαρά παιδιά - «Kόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο»

Βριλήσσια: Πώς έγινε το φονικό τροχαίο με θύματα δύο νεαρά παιδιά - «Kόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο»

Η άσφαλτος «βάφτηκε» με αίμα ανήμερα των Χριστουγέννων - Δύο νεαροί σκοτώθηκαν σε τροχαίο στα Βριλήσσια ενώ άλλοι δύο δίνουν μάχη για τη ζωή τους από ατύχημα στο Σχιστό 

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας 18χρονος και μια 17χρονη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα στα Βριλήσσια, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν τα δύο νεαρά άτομα εξετράπη για άγνωστο λόγο της πορείας του στην οδό Αναπαύσεως, με κατοίκους να κάνουν λόγο για σημείο-καρμανιόλα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει τo MEGA αρχικά το ΙΧ προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα, διαγράφοντας από εκεί και πέρα μια τρελή πορεία, καταλήγοντας στο εσωτερικό μιας μάντρας, αφού παρέσυρε κολόνα ηλεκτροφωτισμού και τσιμεντένιο κράσπεδο.

«Είχε κοπεί στα δύο σχεδόν το αυτοκίνητο. Χτύπησε πρώτα στην κολώνα και μετά μπήκε στη μάντρα. Δεν ήθελα να πάω κοντά να δω. Το θέαμα από την πρώτη ματιά ήταν σοκαριστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από την τροχαία το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κανείς από τα δύο παιδιά δεν φορούσε ζώνη.

Νεκρός 78χρονος σε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στην Πέλλα

Με αίμα «βάφτηκε» η άσφαλτος και στην Πέλλα με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 78χρονου άνδρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 05.20 περίπου, στο 53ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, λίγο έξω από τα Γιαννιτσά.

Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 54χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 78χρονος και, στη συνέχεια, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου και τον τραυματισμό του 54χρονου, όπως μεταδίδει o ιστότοπος thesstoday.

Βαριά τραυματίες και δύο νεαροί από τροχαίο στο Σχιστό

Παράλληλα τα ξημερώματα σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο στο Πέραμα. Ειδικότερα ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 28χρονος και μια 22χρονη και κινούνταν επί της λεωφόρου Σχιστού εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από το όχημα μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, και μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σχετικές ειδήσεις