ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος για Έλενα Παπαρίζου: «Αρνήθηκε με φθηνή δικαιολογία, έχει τελειώσει για μένα»

Αχιλλέας Μπέος για Έλενα Παπαρίζου: «Αρνήθηκε με φθηνή δικαιολογία, έχει τελειώσει για μένα»

Νέα κόντρα μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Έλενας Παπαρίζου

Αρνητική απάντηση φέρεται να έλαβε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος από την Έλενα Παπαρίζου, όταν της πρότεινε να εμφανιστεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση αφορούσε στην τελετή αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Βόλου και μία συναυλία για το κοινό της εκδήλωσης, όμως τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο και ακόμη μία τραγουδίστρια, της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα δεν δέχθηκαν να εμφανιστούν με τον δήμαρχο να κινείται σε εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με τηλεοπτικές εκπομπές, η Έλενα Παπαρίζου αρχικά είχε δεχθεί την πρόταση ωστόσο μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου το βράδυ της εκλογής του ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία ο δήμαρχος Βόλου είπε: «Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω όμως χ, τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως».

«Δύο καλλιτέχνες είπαν όχι στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα», τονίζει και συμπληρώνει «Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος», φέρεται να είπε ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr