ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Χιλιάδες φαναράκια με ευχές «φώτισαν» τον ουρανό, αλλά δεν… έλειψαν τα απρόοπτα

Βόλος: Χιλιάδες φαναράκια με ευχές «φώτισαν» τον ουρανό, αλλά δεν… έλειψαν τα απρόοπτα
magnesianews.gr

Μαγικές στιγμές, αλλά και… απρόοπτα στην καθιερωμένη εκδήλωση του Δήμου Βόλου για τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Με χιλιάδες φαναράκια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου, με Βολιώτες και επισκέπτες να στέλνουν την χριστουγεννιάτικη ευχή τους και να συνδράμουν με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας.

Πολίτες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημά τους και χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που «ανέβηκαν» στον βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των Βολιωτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές τους ανάγκες.

Στην εφετινή εκδήλωση παρευρέθηκαν η Anastasia και το συγκρότημα Alcatrash για να γιορτάσουν μαζί με το κοινό τους.

Φαναράκια έπεσαν σε σκάφος, το οποίο «λαμπάδιασε»!

Η μαγεία της στιγμής επισκιάσθηκε από ένα απρόοπτο, καθώς κάποια από τα φαναράκια κατέληξαν σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά!

Η Πυροσβεστική παρενέβη αμέσως και με τη βοήθεια πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο, η φωτιά έσβησε μέσα σε μερικά λεπτά.

Σχετικές ειδήσεις