ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το άγριο έγκλημα με θύμα τον 32χρονο αστυνομικό - Ο μοιραίος καυγάς

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε το άγριο έγκλημα με θύμα τον 32χρονο αστυνομικό - Ο μοιραίος καυγάς

Σε σοκ η Θεσσαλονίκη μετά την άγρια δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε καυγά σε μπυραρία

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ένας 32χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε νεκρός από μαχαιριές μεθυσμένου Νορβηγού!

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κατσιμίδη, δίπλα από το κέντρο επιχειρήσεων των ΜΑΤ, στον Ευκλείδη.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από φασαρία που προκάλεσε 44χρονος Νορβηγός σε μπαρ της περιοχής κατά τις 04:30. Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού που διασκέδαζαν στο μπαρ.

Όταν ο αστυνομικός επενέβη και επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος Νορβηγός έβγαλε μαχαίρι που έφερε μαζί του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Επίσης, από τη συμπλοκή τραυματίστηκε και ο κουμπάρος του αστυνομικού, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο 44χρονος Νορβηγός συνελήφθη από την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας και ανακρίνεται, ενώ οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες από τους υπόλοιπους θαμώνες που έζησαν από κοντά το αιματηρό επεισόδιο.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις