ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Ρόκκος για Καρρά: Δεν τον τιμά να μιλάμε για εκείνον, εμάς τιμά να αναφερόμαστε στον Βασίλη

Στέλιος Ρόκκος για Καρρά: Δεν τον τιμά να μιλάμε για εκείνον, εμάς τιμά να αναφερόμαστε στον Βασίλη

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τον φίλο του Βασίλη Καρρά 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας κηδεύτηκε ο Βασίλης Καρράς, κατά την επιθυμία του, να ταφεί δίπλα στους γονείς του.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην εξόδιο ακολουθία, ενώ κάποιοι φώναξαν «αθάνατος» και οι συγγενείς του λαϊκού ερμηνευτή με δάκρυα στα μάτια συνόδευσαν το φέρετρο στην τελευταία κατοικία του.

Πολλοί συνάδελφοι και αγαπημένοι φίλοι του ήταν εκεί για το ύστατο χαίρε.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος συνδεόταν φιλικά για πάνω από 30 χρόνια με τον Βασίλη Καρρά μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το μεγαλείο του αξέχαστου τραγουδιστή.

«Όταν κατέβηκε στην Αθήνα και τραγουδούσε στην Πατησίων, εγώ ήμουν ένα παιδί με μακριά μαλλιά και έλεγα τέσσερα τραγούδια πριν βγει. Όταν με πήρε χαμπάρι με φώναξε στο καμαρίνι κι από τότε ήμουν συνέχεια στο καμαρίνι του, με την κιθάρα και ό,τι του ερχόταν το κάναμε τραγούδι. Τον ξέρω 30 και χρόνια τον Βασίλη», είπε συγκινημένος.

«Φράσεις όπως "υγεία πάνω από όλα" ή "με την αγάπη δεν έχασε κανείς" που τις λέω κι εγώ, είναι φράσεις που μας τις έμαθε ο Βασίλης», σημείωσε και είπε «χάνομαι στα λόγια μου όταν μιλάω γιαυτό τον άνθρωπό».

«Μία από τις τελευταίες φορές που είχαμε μιλήσει, μου είπε "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει". Ήταν σαν να μη τον ένοιαζε, ήταν τόσο χορτάτος από τη ζωή. Του βάζαμε χέρι για το ποτό και το τσιγάρο».

Κλείνοντας ο Στέλιος Ρόκκος είπε «δεν τον τιμάμε με το να μιλάμε για αυτόν, αλλά εμάς τιμά το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε αυτόν τον άνθρωπο».