ΕΛΛΑΔΑ

Τα αδέλφια της Νέας Σμύρνης στην ίδια «παρέα» με τη 16χρονη που πέθανε από ναρκωτικά στον Βύρωνα

Τα αδέλφια της Νέας Σμύρνης στην ίδια «παρέα» με τη 16χρονη που πέθανε από ναρκωτικά στον Βύρωνα

Νέες αποκαλυπτικές πληροφορίες για την αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (29/12) τελέστηκε σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 16χρονου που μαχαιρώθηκε με ψαλίδι από τον 18χρονο αδερφό του στο διαμέρισμά τους, μπροστά στα μάτια της μάνας και της γιαγιάς τους.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του MEGA, Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα δύο αδέρφια που ενεπλάκησαν στο στυγερό έγκλημα ήταν στην ίδια παρέα με τη 16χρονη που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών που της χορηγήθηκε σε εγκαταλελειμένη μονοκατοικία στον Βύρωνα, μία άλλη υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η ανήλικη «Μαρκ», όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι της, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη επί δεκαέξι ημέρες.

«Αφού τον χτύπησε, ζητούσε συγγνώμη», λέει η μητέρα των δύο αδελφών

«Για τη μπλούζα άρχισε ο τσακωμός. Εγώ με τον μικρό, που έφυγε από τη ζωή, ετοιμάζαμε να φύγουμε ταξίδι. Ο μεγάλος θα πήγαινε με την κοπέλα του κάπου αλλού. Ετοιμάζαμε τις βαλίτσες και κάποια στιγμή, ο μικρός αδελφός που δεν είναι στη ζωή, πήρε μία μπλούζα του μεγάλου και την έκρυψε.

Ο μεγάλος την έψαχνε και κάπου εκεί άρχισε η κόντρα μεταξύ τους», αποκαλύπτει η μητέρα των δύο αδελφών που ενεπλάκησαν στο φονικό στη Νέα Σμύρνη, μιλώντας στον ALPHA.

«Ζήλευαν ο ένας τον άλλον, όλα έγιναν για ασήμαντα πράγματα. Ο μικρός τον χτυπούσε και ο μεγάλος κάποια στιγμή πήρε το ψαλίδι για να τον φοβερίσει και ο μικρός έπεσε πάνω του. Ήταν ατύχημα. Όταν συνειδητοποίησε τι έγινε, του έδωσε πρώτες βοήθειες.

Φώναζε “αδελφούλη μου, συγγνώμη αδελφούλη μου, δεν το ήθελα”. Βέβαια και ισχυρίσθηκα ότι το έκανα εγώ. Αν χρειασθεί, θα υπερασπισθώ με κάθε δύναμη το παιδί μου. Δεν είναι τρελό για να χρειάζεται νοσηλεία, απλώς θέλει παρακολούθηση. Έχει πολλά τραύματα και είναι πολύ εσωστρεφής. Δεν θέλω να πάει φυλακή, το παιδί μου», υποστήριξε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις