ΕΛΛΑΔΑ

Άρτεμις Θεριάκη: Συγκινεί ο σύντροφός της πρωταθλήτριας άρσης βαρών που πέθανε από λευχαιμία

Άρτεμις Θεριάκη: Συγκινεί ο σύντροφός της πρωταθλήτριας άρσης βαρών που πέθανε από λευχαιμία

Η Άρτεμις Θεριάκη «έσβησε» στα 37 της, δίνοντας μια άνιση μάχη με την οξεία λευχαιμία για 2,5 μήνες

Η πρωταθλήτρια Άρσης Βαρών, Άρτεμις Θεριάκη, άφησε την τελευταία της πνοή παραμονή Πρωτοχρονιάς, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της και σε όλους όσοι την ήξεραν.

Η Άρτεμις Θεριάκη «έσβησε» στα 37 της, δίνοντας μια άνιση μάχη με την οξεία λευχαιμία για 2,5 μήνες. «Μου είπε ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί. Έμεινα για 68 ημέρες σε μία πολυθρόνα. Κάποια στιγμή κοιμόμασταν μαζί», είπε στον Alpha ο σύντροφός της.

«Ο Κώστας έχει παντελόνια, γιατί τη γνώρισε τρεις μήνες πριν ξεκινήσει όλη η ιστορία και στάθηκε δίπλα της, τόσο οικονομικά όσο και σε όλα τα επίπεδα. Η κοπέλα δεν είχε στήριξη από κάπου», είπε για τον σύντροφό της ο Πύρρος Δήμας στην εκπομπή του Alpha.

«Κάναμε όνειρα. Μείναμε μαζί 20 ημέρες. Με ρωτούσαν όλοι αν ήμασταν παντρεμένοι κι όταν τους απαντούσα «όχι», αναρωτιόνταν πώς γίνεται. Θεώρησα ότι έπρεπε να μείνω μέχρι τέλους» εξομολογήθηκε ο σύντροφός της.

Η επικοινωνία τους όπως περιγράφει άρχισε μέσα σε ένα νοσοκομείο. Η κόρη του νοσηλευόταν για σκωληκοειδίτιδα και έλαβε ένα μήνυμα από την πρωταθλήτρια της άρσης βαρών.

Ένας πυρετός που δεν υποχωρούσε και ενοχλήσεις με πόνο στη κοιλιά οδήγησαν την 37χρονη αθλήτρια στο νοσοκομείο. Μετά από εξετάσεις η διάγνωση ήταν οξεία λευχαιμία. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της ο Κώστας θυμάται πόσο αλγεινή εντύπωση του προκάλεσε ένας γιατρός ο οποίος, όπως λέει, απευθύνθηκε με κυνικότητα στην 37χρονη αθλήτρια.