ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Καταστροφές και στη Μυτιλήνη – Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος

Κακοκαιρία: Καταστροφές και στη Μυτιλήνη – Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος
stonisi.gr

Οι βροχές και ο δυνατός άνεμος δεν άφησαν ήσυχη ούτε τη Μυτιλήνη, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου (06/01).

Ζημιές έχουν εντοπισθεί μετά το «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας και στη Μυτιλήνη, όπου οι αρχές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πτώσεις μεγάλων δέντρων και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Στα δυτικά, η Πολιτική Προστασία άνοιξε τον δρόμο στα Παράκοιλα. Στην Ερεσό, επίσης, σημειώθηκε πτώση μεγάλου δέντρου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Ταξιάρχη Βέρρο.

Στον Μόλυβο, διαπιστώθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, από την πτώση κλαδιών και στον οικισμό από την πτώση δέντρου, αλλά αποκαθίστανται από την πολιτική προστασία. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής κλήθηκαν και συνέδραμαν σε περιστατικό πτώσης δέντρου στη διασταύρωση Αγίας Παρασκευής με την Καλλονή.

Στο χωριό της Μόριας, μεγάλο κλαδί εμπόδισε την κυκλοφορία στον δρόμο από την κακοκαιρία, ενώ, η πυροσβεστική επενέβη και σε ακόμα μία πτώση δέντρου στην Αγριλιά μετά το αεροδρόμιο.

Ακόμη, πινακίδα ξεκόλλησε από τον αέρα, πετάχτηκε σε κολώνα και έκοψε καλώδιο του ΟΤΕ στην περιοχή της Λάρσου. Πάντως, ανησυχητικά περιστατικά δεν είχαν αναφερθεί έως το πρωί της Κυριακής στον Δήμο Μυτιλήνης.

Σχετικές ειδήσεις