ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Η στιγμή της διάσωσης του κυνηγού από τον Κίσσαβο με Super Puma

Λάρισα: Η στιγμή της διάσωσης του κυνηγού από τον Κίσσαβο με Super Puma

Ο 38χρονος κυνηγός στη Λάρισα έπεσε σε χαράδρα ενώ βρισκόταν για κυνήγι στον Κίσσαβο

Το βίντεο από τη διάσωση του 38χρονου κυνηγού, ο οποίος έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή Σοκάκι της Σπηλιάς Κισσάβου στη Λάρισα έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία. Ο άνδρας διασώθηκε με τη συνδρομή ελικοπτέρου Super Puma.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο 38χρονος, με καταγωγή από χωριό της Λάρισας είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλους την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ενώ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες φέρεται να έχασε την ισορροπία του και να γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα.

Ο άνδρας μέσω ασύρματου ενημέρωσε τους φίλους του ότι έχει τις αισθήσεις του και άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την ΕΜΑΚ, ενώ ειδικό ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης τον μετέφερε στην 110 Πτέρυγα Μάχης και από εκεί διακομίσθηκε για το εφημερεύον Γενικό Νοσκομείο.

Κατά την πτώση του, το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο χέρι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διακομίστηκε, δεν κατάφεραν να σώσουν τμήμα του χεριού του, καθώς το τραύμα είχε προκληθεί από μεγάλου διαμετρήματος βολίδα προκαλώντας του μεγάλη βλάβη.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, επικαλούμενο ιατρικές πηγές, η κατάσταση της υγείας του το πρωί της Δευτέρας φέρεται πως σταθεροποιήθηκε