ΕΛΛΑΔΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις στην εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου - Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Καταιγιστικές εξελίξεις στην εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου - Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου - Δύο οι δράστες της δολοφονίας της 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την Πρωτοχρονιά.

H γυναίκα δολοφονήθηκε απο τα χέρια του συντρόφου της σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Newsbomb.gr. Σε αυτή την ομολογία προχώρησε φίλος του συντρόφου της, ο οποίος είναι σεσημασμένος.

Σύμφωνα με πηγές μέσα στο σπίτι βρέθηκαν αποτυπώματα του άνδρα, οι αρχές τον κάλεσαν για κατάθεση και εκείνος έσπασε λέγοντας πως την σκότωσαν και στη συνέχεια την οδήγησαν σε απόμερη περιοχή στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε μέσα σε μπαούλο σε απόμερο σημείο της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής.

Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα.

Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει δυο προσαγωγές στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ο χρόνος θανάτου της Γεωργίας τοποθετείται είτε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είτε ανήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Ήδη οι αρχές είχαν κατασχέσει και έλεγχαν το κινητό του Άκη, ενώ νέα διάσταση για το παρελθόν του συντρόφου της 41χρονης έδωσε η καταγγελία της αδερφής του για ξυλοδαρμό. Οι υποψίες των αστυνομικών φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση να του απαγορεύσουν να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο ίδιος σε μία προσπάθεια να αποπροσανατολίσει προχώρησε σε καταγγελία για διάρρηξη στο διαμέρισμα που έμενε με την Γεωργία, μετά την έρευνα των Αρχών σε αυτό.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι αστυνομικοί έβαλαν στο μικροσκόπιο τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 41χρονη στον σύντροφό της και τη μητέρα της λίγο πριν εξαφανιστεί. Αν δηλαδή είχαν σταλεί όντως σταλεί από εκείνη ή το πρόσωπο που εμπλεκόταν στην εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι στο ένα από τα μηνύματα προς τον σύντροφό της, η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική επειδή του πήρε 5.000 ευρώ από το σπίτι του.

Όπως όμως λένε συγγενείς συγγενείς της, τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του μηνύματος δεν θυμίζουν τη Γεωργία, ενώ προσθέτουν ότι η ίδια δεν θα έπαιρνε ποτέ ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σχετικές ειδήσεις