ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Δολοφονία εγκύου: Αρνείται ο σύντροφος - Βοήθησα μόνο στη μεταφορά λέει ο φίλος του

Θεσσαλονίκη - Δολοφονία εγκύου: Αρνείται ο σύντροφος - Βοήθησα μόνο στη μεταφορά λέει ο φίλος του

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Τα ίχνη της Γεωργίας είχαν χαθεί από την Πρωτοχρονιά και παρά τις έρευνες δεν υπήρχε κανένα σημάδι ζωής, με όλες τις υποψίες να στρέφονται στον σύντροφό της, κι όπως αποκαλύφθηκε υπήρξε η εμπλοκή και δεύτερου δράστη

Τραγική ήταν η κατάληξη της εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου και μητέρας ενός παιδιού στη Θεσσαλονίκη με τις εξελίξεις να «τρέχουν» με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Τα ίχνη της Γεωργίας είχαν χαθεί από την Πρωτοχρονιά και παρά τις έρευνες δεν υπήρχε κανένα σημάδι ζωής, με όλες τις υποψίες να στρέφονται στον σύντροφό της, ο οποίος επιχειρούσε με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσει τις αρχές δηλώνοντας «στη διάθεσή τους».

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr σε μία ανατρεπτική εξέλιξη οι αρχές προσήγαγαν τον σύντροφό της κι έναν φίλο του, με ποινικό παρελθόν ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι βοήθησε να δολοφονήσουν την άτυχη Γεωργία κι εν συνεχεία να πετάξουν το πτώμα της σε ερημική περιοχή της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, αφού προηγουμένως το έκρυψαν σε ένα μπαούλο. Μάλιστα όπως αναφέρουν πρώτες πληροφορίες η αστυνομία φέρεται να αξιοποίησε υλικό από κάμερες, το οποίο αποτύπωσε τους δύο άντρες να μεταφέρουν κάτι βαρύ.

Σύμφωνα με πηγές μέσα στο σπίτι βρέθηκαν αποτυπώματα του άνδρα, οι αρχές τον κάλεσαν για κατάθεση και εκείνος έσπασε ομολογώντας.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, που επικαλείται το thesstoday, ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του, ενώ ο φερόμενος ως συνεργός του, ισχυρίζεται πως βοήθησε μόνο στη μεταφορά του πτώματος.

Αυτή την στιγμή, και οι δύο άνδρες δίνουν εξηγήσεις ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες το κίνητρο της δολοφονίας, φέρεται να είναι τα χρήματα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη της 41χρονης γυναίκας είχαν χαθεί την Πρωτοχρονιά κι όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της είτε την Παραμονή, είτε ανήμερα. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της και πατέρας του αγέννητου παιδιού της βρέθηκε στο «μικροσκόπιο» ων αρχών ως ύποπτος, όπως και τα δύο sms που φέρεται να έστειλε η άτυχη Γεωργία λίγο πριν εξαφανιστεί, στον ίδιο και τη μητέρα της με τους αστυνομικούς να αμφισβητούν την πραγματική ταυτότητα του αποστολέα.

Αν δηλαδή είχαν σταλεί όντως σταλεί από εκείνη ή το πρόσωπο που εμπλεκόταν στην εξαφάνισή της.

Άμεσα για την εξαφάνισή της υπήρξε ενεργοποίηση του missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οικονομικό το κίνητρο της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι στο ένα από τα μηνύματα προς τον σύντροφό της, η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική επειδή του πήρε 5.000 ευρώ από το σπίτι του.

Όπως όμως λένε συγγενείς συγγενείς της, τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του μηνύματος δεν θυμίζουν τη Γεωργία, ενώ προσθέτουν ότι η ίδια δεν θα έπαιρνε ποτέ ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 41χρονης κατήγγειλε τη Δευτέρα ότι μετά την αστυνομική έρευνα, το σπίτι του παραβιάστηκε. O άνδρας κατήγγειλε ότι όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Τι έλεγε λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί

Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η δολοφονία της μίλησε στο STAR.

«Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε που είναι η Γεωργία, κανείς δεν ξέρει αν ζει ή όχι και οποιαδήποτε άλλη υπόνοια... να προσέχουν μη δημιουργήσουν ερωτηματικά και στραφούμε σε αυτούς. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης.

«Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν», πρόσθεσε.

Μάλιστα άφησε αιχμές πως από το ευρύτερο περιβάλλον της Γεωργίας, συγκεκριμένα άτομα, δεν επιθυμούν τον εντοπισμό της.

Σχετικές ειδήσεις