ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Εδώ πέταξαν τη σορό της Γεωργίας ο σύντροφός της και ο φίλος του

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Εδώ πέταξαν τη σορό της Γεωργίας ο σύντροφός της και ο φίλος του
Φωτογραφία/Φανή Χαρίση

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Σε ρέμα μέσα σε μπαούλο πέταξαν τη σορό της άτυχης Γεωργίας - Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο από το Newsbomb.gr 

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν σιγά - σιγά το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία τη 41χρονης εγκύου Γεωργίας Μουράτη, την οποία σκότωσαν ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, μαζί με έναν φίλο του, και τα ίχνη της είχαν χαθεί από την Πρωτοχρονιά.

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από την ερημική τοποθεσία, όπου οι δύο άνδρες αμέσως μετά πέταξαν το πτώμα της γυναίκας.

Όπως, φαίνεται και στο βίντεο της Φανής Χαρίση, η σορός της 41χρονης που πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν τοποθετημένη σε ένα μπαούλο, πετάχτηκε σε ένα ρέμα, λίγο έξω από το ακατοίκητο χωριό Πρινοχώρι έξω από τη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής. Το σημείο είναι δύσβατο ενώ δεν υπάρχει ίχνος οικιστικής ζωής σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Newsbomb.gr

Βίντεο Newsbomb.gr/ Φανή Χαρίση

Η 41χρονη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από την Πρωτοχρονιά, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και το missing alert για τον εντοπισμό της, χωρίς να υπάρχουν ωστόσο όλες αυτές τις ημέρες ενδείξεις ζωής.

Οι υποψίες των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στον σύντροφό της, ο οποίος παρίστανε τον ανήξερο και δήλωνε διατεθειμένος να βοηθήσει τις αρχές, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις όλους όσοι άφηναν υπόνοιες εμπλοκής του στην εξαφάνισή της.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, οι αρχές προσήγαγαν τον σύντροφό της κι έναν φίλο του, με ποινικό παρελθόν ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι βοήθησε να δολοφονήσουν την άτυχη Γεωργία κι εν συνεχεία να πετάξουν το πτώμα της σε ερημική περιοχή της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, αφού προηγουμένως το έκρυψαν σε ένα μπαούλο.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία φέρεται να αξιοποίησε υλικό από κάμερες, το οποίο αποτύπωσε τους δύο άντρες να μεταφέρουν κάτι βαρύ.

Σύμφωνα με πηγές μέσα στο σπίτι βρέθηκαν αποτυπώματα του άνδρα, οι αρχές τον κάλεσαν για κατάθεση και εκείνος έσπασε ομολογώντας.

Τι ισχυρίζονται τώρα οι δύο ύποπτοι

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του, ενώ ο φερόμενος ως συνεργός του, ισχυρίζεται πως βοήθησε μόνο στη μεταφορά του πτώματος.

Αυτήν τη στιγμή, και οι δύο άνδρες δίνουν εξηγήσεις ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες το κίνητρο της δολοφονίας, φέρεται να είναι τα χρήματα.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της και πατέρας του αγέννητου παιδιού της βρέθηκε στο «μικροσκόπιο» των Αρχών ως ύποπτος.

Οικονομικό το κίνητρο της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται, ότι στο ένα από τα μηνύματα προς τον σύντροφό της, η γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική επειδή του πήρε 5.000 ευρώ από το σπίτι του.

Όπως όμως λένε συγγενείς της, τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη του μηνύματος δεν θυμίζουν τη Γεωργία, ενώ προσθέτουν ότι η ίδια δεν θα έπαιρνε ποτέ ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 41χρονης κατήγγειλε τη Δευτέρα ότι μετά την αστυνομική έρευνα, το σπίτι του παραβιάστηκε. O άνδρας κατήγγειλε ότι όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα -που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα- διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση.

Σχετικές ειδήσεις