ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ο πατέρας του ήταν κι αυτός βίαιος» - Τι αποκαλύπτει οικογενειακή φίλη του 39χρονου

Θεσσαλονίκη: «Ο πατέρας του ήταν κι αυτός βίαιος» - Τι αποκαλύπτει οικογενειακή φίλη του 39χρονου

«Από ό,τι ξέρω και ο πατέρας του ήταν βίαιος. Ήμουν σε ένα σκηνικό μπροστά που είχε χτυπήσει τη μητέρα του ο πατέρας του 39χρονου. Προβλήματα υπήρχαν από τότε», είπε μεταξύ άλλων οικογενειακή φίλη του 39χρονου που φέρεται να δολοφόνησε την σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον φερόμενο δολοφόνο της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Οικογενειακή φίλη του 39χρονου μίλησε στο MEGA για το οικογενειακό υπόβαθρο του δράστη.

«Γνωρίζω τον 39χρονο. Εγώ ήξερα την οικογένεια του από μικρά τα παιδιά, όταν είχε παντρευτεί η μητέρα του με τον πατέρα του. Παντρεύτηκαν οι γονείς του το 1984. Ήξερα τους γονείς του, τον πατέρα του τον έβλεπα ελάχιστα, γιατί ήταν ναυτικό και ταξίδευε. Η μητέρα ήταν στο σπίτι με τα 4 παιδιά της. Μεγάλωσαν με την μάνα και την γιαγιά», είπε αρχικά.

«Ο συγκεκριμένος μεγάλωσε με τον πατέρα του, όταν χώρισαν με τη μητέρα του, τα πήρε εκείνος τα παιδιά και μεγάλωσε μαζί του ο 39χρονος. Από ό,τι ξέρω και ο πατέρας του ήταν βίαιος. Ήμουν σε ένα σκηνικό μπροστά που είχε χτυπήσει τη μητέρα του ο πατέρας του 39χρονου. Προβλήματα υπήρχαν από τότε. Η κοπέλα δεν δούλευε, εκείνος ήταν ναυτικός και τότε εξέταζαν ποιος έχει χρήματα ή όχι», σημείωσε η γυναίκα.

«Ο πατέρας του είχε στείλει τη μητέρα του στο νοσοκομείο»

«Δεν ξέρω πώς τα πήρε τα παιδιά. Όταν πήρε ο πατέρας του 39χρονου τα παιδιά, την χτύπησε την μητέρα του και πήγε στο νοσοκομείο. Η μητέρα του 39χρονου δεν ήθελε να κάνει μήνυση μόνο για τα παιδιά. Ο πατέρας του 39χρονου είχε κάποια στιγμή βίαιη συμπεριφορά στο παιδί του. Και για κάποιους λόγους πήρε τα παιδιά ο πατέρας. Όταν ένας πατέρας παίρνει τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσει με αγάπη τα παιδιά», αποκάλυψε.

«Η μητέρα του 39χρονου δεν έβλεπε τα παιδιά της, της τα εξαφάνισε. Δεν άφηνε να δει τα παιδιά της η μάνα, είχε πει στα παιδιά ότι η μητέρα τους πέθανε και πήγαιναν και άναβαν κεριά σε άλλα μνήματα. Όταν κάποιος είπε στον 39χρονο ότι η μάνα του ζει, ο 39χρονος ήρθε και με βρήκε και με ρώτησε που είναι η μάνα του, και του υπέδειξα που είναι και τον πήγα στη μάνα του. έγινε πριν από πολλά χρόνια αυτό», συμπλήρωσε κλείνοντας η οικογενειακή φίλη του 39χρονου που δολοφόνησε τη σύντροφό του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.