ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Αυτά που λέει ο 50χρονος με αυτά που βρίσκει η αστυνομία είναι εντελώς διαφορετικά»

Μεσολόγγι: «Αυτά που λέει ο 50χρονος με αυτά που βρίσκει η αστυνομία είναι εντελώς διαφορετικά»

Μεσολόγγι: 7η ημέρα αγωνίας για την οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείται – Τα στοιχεία που ερευνά αστυνομία - Τι λέει η αδερφή του αγνοούμενου

Συνεχίζονται για 7η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείται.

Οι Αρχές εκλαμβάνουν την υπόθεση ως σοβαρή για το λόγο αυτό πέρα από το Εγκληματολογικό τμήμα μεταβαίνει στο Μεσολόγγι και κλιμάκιο έμπειρων αξιωματικών της Αθήνας από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών προκειμένου να συνδράμουν στην λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του 31χρονου.

Οι Αρχές πλέον επικεντρώνουν τις έρευνές τους στο χωράφι που εντοπίστηκε το τζιπ του 50χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την απολογία του για το μαχαίρι που εντοπίστηκε στην κατοχή του αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο παραμένει υπό καθεστώς φύλαξης και παρακολούθησης καθώς τις επόμενες ώρες και μέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις καταθέσεις του ο 50χρονος κρεοπώλης έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από το επίμαχο βράδυ καθώς είχε κάνει χρήση κάνναβης.

«Ο αδερφός μου δεν θα έκανε κακό στον εαυτό του»

Η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη, Χριστίνα, μίλησε το πρωί της Πέμπτης σε εκπομπή του Mega όπου έκανε λόγο ότι περιμένουν την οποιαδήποτε εξέλιξη που θα ρίξει φως στην υπόθεση εξαφάνισης του αδερφού της.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ποια ήταν η τελευταία φορά που είδε τον Μπάμπη, η αδερφή του σημείωσε: «Εγώ προσωπικά έχω πάνω από μία εβδομάδα να μιλήσω, γιατί ήμουν στην Γερμανία και δουλεύω. Με η μητέρα μου όμως και τα τρία μου αδέρφια είχαμε καθημερινή επαφή».

Αναφορικά με την εξαφάνιση αλλά και για το ποσό που φέρεται να είχε δανείσει ο 31χρονος στον κρεοπώλη ανέφερε: «Δεν γνωρίζω κάτι. Ότι ξέρετε και εσείς, τα έμαθα και εγώ όταν έφτασα στο Μεσολόγγι».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ανέφερε ότι πολλά μέλη της οικογένειας κάνουν λόγο με μεγάλη βεβαιότητα για εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση με την αδερφή του 31χρονου να εξηγεί:

«Η μητέρα μου μας μεγάλωσε μόνη της. Ο αδερφός μου δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο στη μητέρα μας. Ο Μπάμπης ήταν ένα παιδί που δεν θα έκανε κακό στον εαυτό του».

Συνεχίζοντας η αδερφή του Μπάμπη, τόνισε ότι σύμφωνα με αυτά που ακούγονται από ανεπίσημες πηγές είναι ότι τα ευρήματα των αστυνομικών είναι άλλα σε σχέση με αυτά που ισχυρίζεται ο 50χρονος κρεοπώλης.

Σε άλλο σημείο η αδερφή του 312χρονου κλήθηκε να απαντήσει για τον αν ο αδερφός της και ο 50χρονος κρεοπώλης είχαν κάποια τριβή στη σχέση τους πριν εξαφανιστεί με την Χριστίνα να δηλώνει: «Εγώ το όνομα του 50χρονου το άκουσα την Παρασκευή αφού μ είπε η μάνα μου ότι αγνοείται ο Μπάμπης και τον έψαχνα να βρω μήπως είναι μαζί του. Τώρα εδώ που ήρθα στο Μεσολόγγι και μιλάω με φίλους και συγγενείς, δεν γνωρίζει κάποιος κάτι. Κάνανε παρέα, πηγαίναν για καφέ με τον άλλο κοινό φίλο που είχαν και για κυνήγι».

Δείτε το βίντεο του Mega που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Είχε κάνει χρήση χασίς ο 50χρονος κρεοπώλης - «Κάτι κάναμε στο αμάξι με τον Μπάμπη»

Μεσολόγγι: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη – Το προφίλ του κρεοπώλη

Μεσολόγγι: «Είναι μία εκκωφαντική υπόθεση» - Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Τσούκαλη