ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Το ήξερα πως κάτι κακό είχε συμβεί στη Γεωργία από την πρώτη στιγμή»

Θεσσαλονίκη: «Το ήξερα πως κάτι κακό είχε συμβεί στη Γεωργία από την πρώτη στιγμή»

Θεσσαλονίκη: Η κόρη της συντρόφου του πατέρα της Γεωργίας μίλησε για τα όσα ζούσε η 41χρονη στα χέρια του 39χρονου δολοφόνου της

Ρεπορτάζ: Φανή Χαρίση

Σίγουρη ότι κάτι κακό είχε συμβεί στη Γεωργία ήταν από την πρώτη στιγμή η συνομήλικη κόρη της συντρόφου του πατέρας της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο σύντροφο της στην Καλαμαριά.

Η κοπέλα μεγάλωσε μαζί με τη Γεωργία και σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους τόνισε ότι ήταν ειρωνικό αυτό που έβλεπε με τον 39χρονο σύντροφο της Γεωργίας να βγαίνει στα κανάλια και να κάνει ότι την αναζητά ενώ όπως είπε η πεποίθηση της ότι συνέβη κάτι κακό στην 41χρονη ενισχύθηκε από τα μηνύματα που δήθεν έστειλε στη μαμά της.

Ανέφερε ότι η Γεωργία ζούσε με τη μητέρα της, την 13χρονη κόρη της και τον αδερφό της στο σπίτι της μητέρας της κι ότι απλά επισκεπτόταν τον 39χρονο στο σπίτι του ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συγκατοικούσαν. Είπε ότι η Γεωργία είχε σχέση με τον 39χρονο εδώ και 3 χρόνια κι ότι δεν θα ήταν μαζί του εάν υπήρχε οποιαδήποτε ένδειξη κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Ωστόσο ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους η Γεωργία ξέκοψε από τις φίλες της. Η κοπέλα που μεγάλωσε μαζί με την 41χρονη είπε ότι η Γεωργία είχε γνωρίσει τον σύντροφο της στη μητέρα της και στον αδερφό της και όχι στην ίδια και στον πατέρα της.

«Ο πατέρας της δεν τον είχε γνωρίσει και όταν τη ρωτούσε πως είναι έλεγε ότι είναι πολύ καλά» είπε. Ανέφερε επίσης ότι η Γεωργία δεν σκόπευε να ρίξει το παιδί κι ότι ήθελε να το κρατήσει.