ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Παρακολούθησε την κηδεία της δολοφονημένης εγκύου από το κελί του ο σύντροφος της

Θεσσαλονίκη: Παρακολούθησε την κηδεία της δολοφονημένης εγκύου από το κελί του ο σύντροφος της

Σε λίγες ώρες, ο σύντροφος της Γεωργίας θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις για τον φόνο της, αλλά και τη δολοφονία του εμβρύου που κυοφορούσε η άτυχη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της βρίσκεται στα κρατητήρια μέχρι την απολογία του και τον μόνο άνθρωπο που έχει ζητήσει να δει είναι η μητέρα του. Η γυναίκα, όμως, βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά, κλεισμένη στο σπίτι της και δε θέλει να τον αντικρίσει. Ένα πράγμα έχει μόνο να του πει: «Να ομολογήσει! Αν το έχει κάνει, να ομολογήσει... Όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί...».

Η μητέρα του συντρόφου της Γεωργίας ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε στην αδικοχαμένη γυναίκα και ζήτησε συγνώμη: «Μια μεγάλη συγνώμη - που δε χωράει συγνώμη αυτή τη στιγμή - σε εκείνη τη μάνα και σε εκείνο το 13χρονο κοριτσάκι που το άφησε ορφανό χωρίς μάνα και τη μάνα χωρίς παιδί... Δεν μπορώ να το διανοηθώ, δεν μπορώ... Επειδή είμαι μάνα δεν ξέρω κι αν τα συλληπητήρια είναι αρκετά σε αυτή τη μητέρα ή σε αυτό το παιδάκι. Ειλικρινά συμπάσχω μαζί τους. Δεν είμαι κι εγώ σε καλή κατάσταση. Να γεννήσω ένα τέρας; Δεν υπάρχει δικαιολογία γι αυτό».

Η γυναίκα είχε την τελευταία επικοινωνία με τον γιο της την ημέρα της γυναικοκτονίας. Του έστειλε μήνυμα, όμως δεν πήρε απάντηση. Γνώριζε για τη Γεωργία, της έλεγε ότι την αγαπά, όμως δεν της είχε πει τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Θεσσαλονίκη: Ζήτησε να δει την κηδεία της συντρόφου του μέσα από το κελί

Ο σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται για τον θάνατό της ζήτησε να δει την κηδεία της μέσα από κελί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ήταν ψυχρός και ανέκφραστος όταν παρακολουθούσε το τελευταίο «αντίο». Κανένα συναίσθημα, βλέποντας τον επίλογο της τραγωδίας.

Μέσα στο κρατητήρια το μόνο που κάνει είναι να καπνίζει. Το βράδυ της Τετάρτης έκλαψε για λίγα δευτερόλπετα και στη συνέχεια το βλέμμα του πάγωσε ξανά. Δεν ομολογεί και λέει διαρκώς: «Για μένα η Γεωργία ήταν τα πάντα, έχω δώσει τα πάντα για εκείνη. Δε θα μπορούσα να της κάνω κακό. Ήταν η ζωή μου».

Τα νέα βίντεο που «καίνε» τους συλληφθέντες για τη δολοφονία της εγκύου

Το ύστατο «χαίρε» στην πολυαγαπημένη τους Γεωργία που διένυε την 7η εβδομάδα της κύησης της και ξεψύχησε από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο 39χρονος σύντροφος της και ένας 34 ετών φίλος του είπαν σήμερα το πρωί (11/01) στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην Καλαμαριά οι γονείς της, οι συγγενείς και οι φίλοι της.

Ενόσω οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη συγκλονίζει ακόμη το πανελλήνιο, δύο νέα σοκαριστικά βίντεο είδαν το «φως» της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, καταγράφουν τον 39χρονο και τον συνεργό του να φεύγουν από το σπίτι της γυναίκας με ένα μπαούλο μέσα στο οποίο βρέθηκε η σωρός της, ενώ σε άλλο βίντεο φαίνονται να μεταφέρουν ένα στρώμα με το οποίο αντικατέστησαν εκείνο πάνω στο οποίο την σκότωσαν.

Ο 39χρονος σύντροφός της, μαζί με τον 34χρονο φίλο του, βγαίνουν από το διαμέρισμα στην Καλαμαριά, κουβαλώντας το μπαούλο με το άψυχο κορμί της Γεωργίας, για να το μεταφέρουν στο αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, που αποκάλυψε το MEGA, το ρολόι δείχνει 3 λεπτά πριν τις 2, τα ξημερώματα στις δύο Ιανουαρίου. Η 40χρονη, λίγο νωρίτερα, άφηνε την τελευταία της πνοή, από τρεις μαχαιριές στο λαιμό.

Το βίντεο με τους δύο άνδρες να μεταφέρουν τη σορό της Γεωργίας μέσα σε μπαούλο, έρχεται να προστεθεί στα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα της μοιραίας βραδιάς.

22:50: Η 40χρονη επέστρεφε αμέριμνη στο σπίτι της, μαζί με τον άνδρα που θα της αφαιρούσε την ζωή.

00:56: Σχεδόν μία ώρα μετά τη δολοφονία, ο 39χρονος με τον συνεργό του τοποθέτησαν σε μία κίτρινη σακούλα τα προσωπικά της αντικείμενα και τα πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

06:22: Μαζί ξεφορτώθηκαν και το ματωμένο στρώμα, πάνω στο οποίο δολοφόνησαν την Γεωργία για να το αντικαταστήσουν ξημερώματα, τοποθετώντας στη σχάρα του αυτοκινήτου ένα άλλο, για να το πάνε στο διαμέρισμα.

Παρότι οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί αναλυτικά, ο 39χρονος επιμένει ότι εκείνο το βράδυ κοιμόταν και δεν δολοφόνησε την σύντροφό του. Την εμπλοκή του αρνείται και ο συνεργός του, που επίσης διώκεται για τη δολοφονία της Γεωργίας.

Φίλος 41χρονης εγκύου: «Σκουπίδι ο 39χρονος, ζούσε από τις γυναίκες»

Με αρκετά σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε φίλος της 41χρονης εγκύου φίλος της για τον δολοφόνο σύντροφό της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της «ήταν ένα σκουπίδι, το οποίο ζούσε από τις γυναίκες. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν ένας παραβατικός άνθρωπος εθισμένος στον τζόγο και στο αλκοόλ. Ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και προσπαθούσε τα θύματά του που ήταν νεαρές γυναίκες σε φοιτητικά μαγαζιά να τις κάνει υποχείριά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη ότι «όπως και κάποιους ανθρώπους χαμηλής νοητικής ικανότητας, να τα φέρει κοντά του και να τα κάνει υποχείριά του. Ο δόλος του, ήταν ένας πολύ καλός πρωταγωνιστής. Ένας θεατρίνος που ήθελε να εκτελέσει το σχέδιό του. Ποιο ήταν αυτό; Να πάρει τα λεφτά και να σκοτώσει. Ο συνεργός του δεν είχε πειράξει ποτέ στο παρελθόν άνθρωπο. Ήταν ήπιος, ήταν φίλος του και προσπαθούσε να τον έχει υποχείριό του».