ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 30χρονου ποδοσφαιριστή στις Σέρρες

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 30χρονου ποδοσφαιριστή στις Σέρρες
Instagram

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2024 μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο (λέμφωμα Μπέρκετ)

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ζαγκλιβέρη είπαν συγγενείς και φίλοι στην Παλαιοκώμη Σερρών.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2024 μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο (λέμφωμα Μπέρκετ).

Η κηδεία του Γιώργου Ζαγκλιβέρη τελέστηκε στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού σε κλίμα βαθιάς οδύνης, για έναν σπουδαίο μαχητή, που συγκίνησε χλιάδες κόσμο με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας δύναμη και κουράγιο σε χιλιάδες κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες του trikalanews.gr:

«Θα τον αγαπάω για πάντα»

Ούσα συντετριμμένη, η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου, δήλωσε με λυγμούς πως θα τον αγαπά μέχρι να πεθάνει. «Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδωσε δύναμη σε όλο τον κόσμο μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ήταν μαχητής. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω», ανέφερε συγκινημένη, μιλώντας στο STAR.

Συγκινεί ο αδερφός του - «Έδωσε μεγάλο αγώνα»

Ο αδερφός του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Κώστας Ζαγκλιβέρης, περιγράφει πώς έγινε η πρώτη διάγνωση: «Είχε ένα ατύχημα με μια μηχανή που είχε και όταν πήγε στο νοσοκομείο του διέγνωσαν με τις αιματολογικές ότι υπάρχουν διογκωμένους λεμφαδένες. Ήταν λέμφωμα Burkitt που προκαλεί ανοσοανεπάρκεια και χτύπησε με τη μια στον νωτιαίο μυελό και ξεκίνησε να έχει παράλυση στο πρόσωπο του, στο μάτι του, έδωσε μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει».

«Θα τα καταφέρω, θα παλέψω είμαι εδώ, κάνω κουράγιο, τον υποστηρίζαμε όσο μπορούσαμε, ήμασταν δίπλα του. Πιστεύαμε σε ένα θαύμα. Πιστεύαμε στη δύναμη ψυχής που είχε ότι θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Στο τέλος άρχισε να το καταλαβαίνει, έλεγε θα πάω επάνω», προσθέτει συγκινημένος ο αδερφός του.

Το Λέμφωμα Burkitt ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα. Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο 30χρονος είχε συγκινήσει χιλιάδες κόσμου με τα βίντεό του στα social media και είχε δείξει την αλλαγή στο σώμα και το προσωπο του. Όπως λέει ο αδερφός του πίστευε πως θα τα καταφέρει.