ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 44χρονου – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ηλεία: Άκαρπες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του 44χρονου – Συνεχίζονται οι έρευνες
Eurokinissi

Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Ηλείας, όπου μια 38χρονη έχασε την ζωή της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον αρραβωνιαστικό της παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Δύτες με βάρκες και σκαπτικά μηχανήματα ανέσυραν μέσα από τη λάσπη το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο του ζευγαριού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας. Λίγη μέτρα μακρύτερα εντοπίστηκε τη σορός της 38χρονης.

Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα για τον εντοπισμό του 44χρονου, που παραμένει αγνοούμενος. Συγκεκριμένα, μέχρι αυτή την ώρα έχουν βρεθεί μόνο κάποια ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία αναγνώρισε και παρέλαβε ο πατέρας του.

Ζητούσαν βοήθεια

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Το ζευγάρι προσπάθησε να διασχίσει εν μέσω νεροποντής τη γέφυρα για να φτάσει στο χωριό, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που υπερχείλισε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να σφηνώσει στα κάγκελα και στη συνεχεια να χαθει μεσα στα λασπονερα.

Επί δεκαπέντε λεπτά, το ζευγάρι ήταν εγκλωβισμένο μέσα στο αυτοκίνητο, τηλεφωνούσαν και ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό. Ταυτόχρονα κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.