ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον οδηγό

Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον οδηγό
Newsbomb.gr

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη γυναίκα στο Πλουτοχώρι Ηλείας που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Νεκρή ανασύρθηκε η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία με τον σύζυγό της, το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου.

Οι δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ εντόπισαν την άτυχη γυναίκα σε απόσταση 1,5 χλμ από το σημείο που παρασύρθηκε. Το αμάξι εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε και είναι θαμμένο στις λάσπες και τα νερά.

Ο οδηγός πάντως εξακολουθεί να αγνοείται. Μάλιστα, στις οποίες, στις οποίες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, αναμένεται να προστεθούν και δύτες.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες ερευνούσαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, την περιοχή, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι γύρω στις 20:30 είδε το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό. Ταυτόχρονα κινδύνεψε στο ίδιο σημείο μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο πριν της έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.

Σχετικές ειδήσεις