ΕΛΛΑΔΑ

Χυδαία επίθεση στην Καραμανλή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα - Τα έβαλαν και με τα παιδιά της

Χυδαία επίθεση στην Καραμανλή για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα - Τα έβαλαν και με τα παιδιά της
EUROKINISSI

Όλοι αυτοί που έχουν κάνει σημαία τους την ισότητα και την ελευθερία, έχουν αποδειχθεί οι πρώτοι που την καταπατούν αν κάτι δεν τους αρέσει. 

Ήταν σιγουράκι από την αρχή ότι το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών θα προκαλούσε κόντρες τόσο στην κοινωνία όσο και στα εσωτερικά των κομμάτων.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν οι φωνές εκείνες που διαφωνούν με το νομοσχέδιο. Ο κόσμος το δείχνει σε κάθε δημοσκόπηση, ενώ τα κόμματα έχουν διχαστεί. Σε τέτοιο βαθμό ώστε η κυβέρνηση να αναγκάζεται να προσφεύγει σε μασάζ των βουλευτών της, προσπαθώντας να μειώσει τις διαρροές όσο περισσότερο γίνεται.

Πέρα από τις κόντρες, εξίσου σίγουρο ήταν ότι θα έχουμε αντιδράσεις - με κάποιες από αυτές να είναι πιο γραφικές και από την... καλντέρα στη Σαντορίνη. Άλλο όμως οι γραφικές αντιδράσεις κι άλλο οι χυδαίες. Αντιδράσεις που ξεπερνούν κάθε όριο και «χτυπούν» όσους δηλώνουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Τελευταίο θύμα μιας τέτοιας επίθεσης έπεσε η Άννα Καραμανλή. Η βουλευτής της ΝΔ, με δηλώσεις της, έκανε γνωστό ότι το «μασάζ» της κυβέρνησης δεν την έκανε σοφότερη και πως «αν ισχύσουν αυτά που άκουσα και δεν έρθει κάτι άλλο, εννοείται πως θα το καταψηφίσω». Ξεκάθαρη τοποθέτηση.

Αλλά αυτή προφανώς δεν άρεσε σε κάποιους και ιδιαίτερα σε αυτούς που στηρίζουν το νομοσχέδιο μιλωντας για ισότητα και ελευθερία, αλλά αν κάτι δεν πάει με τα νερά τους γίνονται οι πρώτοι που την καταπατούν.

Μάλλον σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο -όπως δηλώνει- influencer και δημιουργός περιεχομένου Epnimos, ο οποίος διαβάζοντας τις δηλώσεις της Άννας Καραμανλή εξαπέλυσε τη χυδαία επίθεσή του, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα παιδιά της.

«Δεν ντρέπονται τα παιδιά σας που σας έχουν μαμά;» και «εύχομαι να μην βγουν γκέι και κλαίνε κάθε μέρα που έχουν ομοφοβική μαμά» ήταν τα «επιχειρήματά» του στην τοποθέτηση της Άννας Καραμανλή. Και βάζουμε τα επιχειρήματα σε εισαγωγικά, καθώς δεν είχε να της πει τίποτα για την τοποθέτησή της, παρά να κουνήσει δαχτυλάκι για να κερδίσει μερικά likes.

Ντροπή μόνο για αυτά, τίποτα περισσότερο.