ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ασυνείδητοι διαρρήκτες έκλεψαν μπουφάν και τη... μπουγάδα από πλημμυροπαθή οικογένεια

Βόλος: Ασυνείδητοι διαρρήκτες έκλεψαν μπουφάν και τη... μπουγάδα από πλημμυροπαθή οικογένεια

Οι δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν ρούχα από ένα ακόμα σπίτι στην ίδια πολυκατοικία στην συνοικία του Βόλου 

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημείωθηκε στον Βόλο, όπου στο στόχαστρο αδίστακτων δραστών μπήκαν πλημμυροπαθείς οικογένειες, στην περιοχή του Παλαιού Λιμεναρχείου.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου άγνωστοι μπήκαν σε ένα τουλάχιστον σπίτι και άρπαξαν ένα μπουφάν και... την απλωμένη μπουγάδα πριν γίνουν καπνός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr έγινε προσπάθεια αρπαγής ρούχων από ένα ακόμα μπαλκόνι.

Ήταν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα όταν μία κάτοικος της περιοχής γυρνώντας σπίτι μετά την εργασία της αντίκρυσε έντρομη βγάινοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού της, τους άγνωστους δράστες να κλέβουν τα απλωμένα ρούχα και ένα μπουφάν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ωστόσο στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, οι δράστες, έχοντας κοντά τους αυτοκίνητο και θέλοντας να πάρουν και άλλα ρούχα, προσπάθησαν να ανέβουν στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου κατοικίας, επίσης πλημμυροπαθή, που είχε απλωμένη την μπουγάδα, όμως κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από την αστυνομία, ενώ να σημειωθεί πως όλες οι οικογένειες της εν λόγω συνοικίας έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πρόσφατες πλημμύρες και προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, έχοντας χάσει όλα τα υπάρχοντά τους μέσα στα νερά.

Όπως επεσήμαναν στο magnesianews.gr, ήταν ότι ζητούν επιπλέον περιπολίες της Αστυνομίας στη συνοικία, φοβούμενοι πέρα από τις όποιες παρόμοιες κλοπές, ακόμη και πλιάτσικο, σε οικίες οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποκατασταθεί οι ζημιές και παραμένουν τις περισσότερες μέρες του μήνα κλειστές, μέχρι την τελική επάνοδο των ενοίκων.