ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο (22/01) τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία

Κακοκαιρία: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο (22/01) τα σχολεία στη Δυτική Μακεδονία
EUROKINISSI.

Προσαρμογή των ωραρίων, εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας.

Λόγω της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών, αύριο (Δευτέρα 22 Ιανουαρίου) με αποφάσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας. Θα λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στους Δήμους Εορδαίας, Κοζάνης και Σέρβων. Στον Δήμο Βελβεντού, τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 10:00, ενώ, στον Δήμο Βοΐου στις 09:15. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Δήμο Γρεβενών, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09:15, ενώ, τα Εσπερινά σχολικά Λύκεια θα ολοκληρώσουν το ημερήσιο ωράριο στις 20:00. Στον Δήμο Δεσκάτης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες στους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού θα αρχίσουν στις 10:00, ενώ, στον δήμο Νεστορίου οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές. Οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σχετικές ειδήσεις