ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Από τον γάμο του ξυλουργού το 2021 στη δολοφονία του

Χαλκίδα: Από τον γάμο του ξυλουργού το 2021 στη δολοφονία του

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τρία χρόνια μετά τον γάμο του ο ξυλουργός θα έπεφτε θύμα 38χρονης γυναίκας 

Στο κίνητρο για τη δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα προσπαθούν να καταλήξουν οι Αρχές. Μιλώντας στον Alpha η θεία του 43χρονου ξυλουργού ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που συνέβησαν.

«Ήταν τόσο καλό παιδί που δεν γινόταν άλλο. Γιατί το έκανε αυτό αυτή η κυρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να ξέρω. Δεν την ήξερα την κοπέλα αυτή αλλά έχει δύο παιδάκια. Δεν μπορεί ο νους του κόσμου να το ακούσει αυτό και να το χωνέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά η θεία του στον Alpha.

Το 2021 ο 43χρονος παντρεύτηκε με τη σύζυγό του. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο του Alpha, φαίνεται το θύμα να διασκεδάζει στη γαμήλια δεξίωση. Το γλέντι έγινε στην αυλή του πατρικού σπιτιού του ξυλουργού. Ο Σάκης και η γυναίκα του έκαναν τα πρώτα βήματα της κοινής τους ζωής.

Ο ξυλουργός, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, αγκαλιάζεται με τη σύζυγό του και χορεύουν μέχρι το πρωί…

«Ένα παιδί χρυσάφι ήτανε. Είχε ανοίξει εργαστήριο χρόνια, είχε ο πατέρας του και συνέχεια το παιδί. Δουλειά καλή, τέλειος μάστορας, τίποτα δεν του έλειπε! Μια ωραία κοπέλα είχε παντρευτεί. Τα ’χαν δυο τρία χρόνια, έχουν τώρα 1,5 χρόνο που παντρευτήκανε, κάνανε γλέντια έξω εδώ, όλα αγαπημένα» ανέφερε η θεία του θύματος στον Alpha.

Στους καλεσμένους βρίσκονται η κατηγορούμενη με τον σύζυγό της. Τότε οι δύο άντρες ήταν στενοί φίλοι και καλοί συνεργάτες. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς η 38χρονη με τον άντρα της πήγαν στον γάμο του θύματος ενώ όπως ισχυρίζονται τόσο οι γονείς της όσο και ο σύζυγος της, το 2011 είχε συμβεί ένα περιστατικό που κλόνισε σοβαρά την ίδια.

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία»

Κι ενώ ο γάμος έγινε τον Ιουλιο του 2021, πέντε μήνες μετά το θύμα επισκέπτεται το δικηγόρο του για να τον συμβουλεύει καθώς δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από την κατηγορούμενη. Ενδεικτικό αυτών των πιέσεων είναι το μήνυμα που όπως λέει ο δικηγόρος του δέχτηκε από την 38χρονη.

«Που ήταν αυτή να μπει στη μέση να κάνει αυτά που έκανε τι να πω δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι έπαθε αυτή η γυναίκα και το ‘κανε. Ήταν ένα παιδί χρυσάφι. Καλοσυνάτο όμορφο, λεβέντικο, στη δουλειά του, σε τι, δεν του έλειπε τίποτα. Γιατί συνέβη όλο αυτό; Το χωριό μας έχει μείνει άναυδο, δεν μπορείς να πεις κουβέντα, τα έχουμε χάσει όλοι, για ποιο λόγο το έκανε αυτό η κοπέλα αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το καταλάβω» δήλωσε η θεία του θύματος στον Alpha.

Σύμφωνα όσα ισχυρίστηκε συγγενής της κατηγορούμενης ο 43χρονος φέρεται να διέδιδε φήμες για την 38χρονη διασύροντας την στο χωριό και προκαλώντας προβλήματα στο γάμο της.

«Υπήρχε μια παλιά ιστορία, καθένας πήρε το δρόμο του. Αυτός παντρεύτηκε και κάποια στιγμή άρχισε στο χωριό να λέει διάφορα γιατί έχει πάει με κάθε γυναίκα και τι είχε κάνει. Αυτό εξόργιζε τον γαμπρό μου, τσακωνόντουσαν και αυτή τώρα μάλλον για να πείσει τον άντρα της ότι δεν είχε κάνει τίποτα με αυτόν, πήγε τον σκότωσε. Ο ένας αγαπούσε τρελά τον άλλον. Ίσως αρρωστημένα όπως λέμε», ανέφερε συγγενής.

Οι γονείς της κατηγορούμενης υποστηρίζουν πως η 38χρονη γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού από τον 43χρονο.

Το χρονικό της τραγωδίας στη Χαλκίδα

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου ξυλουργού, λίγο πριν πέσει νεκρός, από τις μαχαιριές που δέχθηκε, από την 38χρονη.

«Τότε ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Φώναξα από μακριά στη γυναίκα να σταματήσει αλλά αυτή φαινόταν να μην ακούει τίποτα. Η γυναίκα συνέχιζε να μαχαιρώνει τον άνδρα ώσπου αυτός σταμάτησε να κινείται. Τότε, τον κλώτσησε, ανέβηκε στο σώμα του και τον μαχαίρωνε με μανία κρατώντας το μαχαίρι ανάποδα. Σταμάτησε και τότε κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στην αριστερή ωμοπλάτη του άντρα και μετά κάθισε στο πεζοδρόμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Σχετικές ειδήσεις