ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Εικόνες από drone στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Εικόνες από drone στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου ήταν μία περιοχή έρημη και με πολλά δέντρα

Ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ο κρεοπώλης για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κρεοπώλης, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι αναμένεται να περάσει ξανά την πόρτα του ανακριτή.

Εν τω μεταξύ σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι μετά και τον εντοπισμό της σορού του στον κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Ο δράστης γνωρίζοντας ότι στην περιοχή κινούνται άγρια ζώα, ήταν σχεδόν βέβαιος ότι το πτώμα θα το κατασπάρασσαν μέσα σε λίγες ώρες εξαφανίζοντας κάθε ίχνος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σημείο που βρέθηκε η σορός ήταν μία περιοχή έρημη και με πολλά δέντρα.

Επίσης, η στάση του σώματος στην οποία βρέθηκε η σορός δείχνει πως ο Μπάμπης ήταν σε αμυντική στάση. Ο Μπάμπης Κούτσικος θέλοντας να διαφύγει ή να τρέξει κρύφτηκε στο συγκεκριμένο σημείο. Εκεί χτυπήθηκε από πάνω προς τα κάτω, κάτι που δείχνει πως βρισκόταν γονατιστός και σε αμυντική στάση.

Το LIVE NEWS μεταφέρει live εικόνα από drone στην περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του Μπάμπη Κούτσικου.

Οι Αρχές πάντως, ξεκινούν από σήμερα νέο κύκλο ερευνών για τον εντοπισμό του όπλου με το οποίο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, του κινητού τηλεφώνου καθώς και άλλων στοιχείων που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και προκειμένου να βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας.