ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τι είπε η 26χρονη που είχε βάλει κοριό στο λούτρινο αρκουδάκι της 2χρονης κόρης της

Θεσσαλονίκη: Τι είπε η 26χρονη που είχε βάλει κοριό στο λούτρινο αρκουδάκι της 2χρονης κόρης της

Θεσσαλονίκη; Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε η 26χρονη μητέρα μετά την απολογία της. 

«Το έκανα για να προστατεύσω το παιδί μου» υποστήριξε η 26χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται ότι έβαλε κοριό στο λούτρινο αρκουδάκι της 2χρονης κόρης της, ώστε να παρακολουθεί τον πρώην άντρα της.

Μιλώντας στο MEGA, η 26χρονη μητέρα ξεκαθάρισε ότι δεν το έκανε με σκοπό να παρακολουθήσει τον πατέρα του παιδιού, αλλά για να προστατέψει την κόρη της.

«Είχα ευρήματα κακώσεων για τα οποία υπήρχαν αποδείξεις. Αντιλήφθηκα τις πράξεις μου αλλά λειτούργησα ως μητέρα για να προστατεύσω την κόρη μου» τόνισε, εξηγώντας την πράξη της.

«Απέδειξε ότι είχε βάσιμους λόγους να προβεί στην πράξη της την οποία εξαρχής παραδέχθηκε», επισήμανε ο δικηγόρος της Κυριάκος Καντηλίδης και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει ένα ιστορικό στην όλη υπόθεση. Έχει καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά τον πρώην σύντροφό της. Τον έχει καταγγείλει για απειλή και εξύβριση αλλά η υπόθεση δεν έχει εξεταστεί. Μετά την έκδοση των ασφαλιστικών μέτρων υπήρχε το δικαίωμα της επικοινωνίας αλλά του δόθηκε μόνο για 2 φορές το μήνα, για έξι ώρες χωρίς διανυκτέρευση. Τρεις φορές που πήρε το παιδί τον Οκτώβριο είδε κάποιες κακώσεις και όταν τον ρώτησε τι είναι αυτά δεν απαντούσε. Αποφάσισε να το κάνει αυτό γιατί ήθελε να δει τι συμβαίνει. Το υλικό παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια».

Η 26χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους, μετά την απολογία της.