ΕΛΛΑΔΑ

Ωραιόκαστρο: Αθώα κρίθηκε η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός που ομολόγησε ότι έκλεβε την εργοδότριά της

Ωραιόκαστρο: Αθώα κρίθηκε η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός που ομολόγησε ότι έκλεβε την εργοδότριά της

Ωραιόκαστρο: Η παθούσα δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της κατηγορούμενης καθώς της επέστρεψε όλο το ποσό

Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η 44χρονη οικιακή βοηθός που έκλεβε χρήματα από την εργοδότριά της στο Ωραιόκαστρο. Στον κουμπαρά που είχε στο σπίτι της η κατηγορούμενη βρέθηκαν 1.900 ευρώ που φέρεται να αφαίρεσε από την 58χρονη την τελευταία διετία.

Όπως αναφέρει το voria.gr, η παθούσα δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της κατηγορούμενης, καθώς της απέδωσε πλήρως το ποσό. Έτσι, η κατηγορούμενη αθωώθηκε για την πράξη της κλοπής. Παράλληλα, κρίθηκε αθώα λόγω αμφιβολιών για έναν σουγιά που βρέθηκε στο σπίτι της.

Διαπιστώνοντας πως κατά καιρούς έβλεπε χρήματα να κάνουν φτερά από το σπίτι της, η 58χρονη φωτοτύπησε -σύμφωνα με πληροφορίες- κάποια χρήματα που είχε στο πορτοφόλι της, έτσι ώστε να είναι εμφανής ο σειριακός αριθμός τους. Έτσι, όταν στις 22 Ιανουαρίου είδε ότι έλειπαν 350 ευρώ από το πορτοφόλι της έκανε καταγγελία και, μετά την έρευνα στο σπίτι της κατηγορούμενης, ταυτοποιήθηκε πως τα χρήματα αυτά ήταν στον κουμπαρά.

Η οικιακή βοηθός παραδέχθηκε ότι πήρε τα χρήματα και ότι παρέδωσε και τα 1.900 ευρώ που είχε αφαιρέσει από την εργοδότριά της, αλλά αθωώθηκε καθώς η 58χρονη δήλωσε πως δεν επιθυμεί να καταδικαστεί εφόσον αποζημιώθηκε.

Όσον αφορά στον σουγιά, δήλωσε πως δεν ήταν δικός της και ενδεχομένως τον χρησιμοποιεί ο άνδρας της για το ψάρεμα.

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Νέα ένταση με αστυνομικούς στον Αλμυρό - Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Μηχανή έπεσε στα βράχια – Στο νοσοκομείο δύο 17χρονοι

Θεσσαλονίκη: Γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά βρέφους 2,5 μηνών στο «Ιπποκράτειο»