ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του Μπάμπη, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η συσκευή»

Μεσολόγγι: «Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του Μπάμπη, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η συσκευή»

Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο

Στο κανάλι του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Παρασκευής (26/1) η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι.

«Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του 31χρονου, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η συσκευή», ανέφερε αρχικά η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. για να συνεχίσει:«Όλες αυτές οι πληροφορίες που υπάρχουν εξετάζονται ως προς το κίνητρο της ανθρωποκτονίας. Το αν υπάρχει δράση κάποιας συγκεκριμένης ομάδας θα εξεταστεί ξεχωριστά από άλλη υπηρεσία της αστυνομίας».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια η. Δημογλίδου η ΕΛ.ΑΣ. πλέον εστιάζει στο τετράδιο που εντοπίστηκε και στο οποίο φέρεται να σημείωνε τα δανεικά που έδινε στον 50χρονο κρεοπώλη ο 31χρονος Μπάμπης. «Οι ιδιόχειρες σημειώσεις έχουν παραδοθεί στις Αρχές, για να εξεταστεί πόσο μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται για «κυνήγι θησαυρού» αλλά και για «ανεξιχνίαστες δολοφονίες» που φέρεται να έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε «δεν έχω τέτοια πληροφορία, αλλά δεν φαίνεται η αστυνομία να εξέταζε τέτοιο ενδεχόμενο».

«Έχουμε μερική πρόσβαση στο κινητό του 31χρονου, καθώς δεν έχει εντοπιστεί η συσκευή. Μιλάμε για ένα κινητό το οποίο είναι κλειστό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί, γι’ αυτό ζητήθηκε και η συνδρομή του στρατού», είπε καταλήγοντας η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες.

Δείτε το βίντεο του ANT1:

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Ανατροπή με τη δολοφονία του Μπάμπη - Τον «φάγανε» για κρυπτονομίσματα;

Μεσολόγγι: Το κόλπο του Μπάμπη με τη SIM – Οι δύο περίεργες κινήσεις του κρεοπώλη και το κενό χρόνου

Μεσολόγγι: Πού στρέφονται οι έρευνες – «Κλειδιά» ο εντοπισμός του όπλου και του κινητού