ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο: Γερανός κάνει εργασίες πάνω από τα κεφάλια μαθητών

Αναστάτωση σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο: Γερανός κάνει εργασίες πάνω από τα κεφάλια μαθητών

Άγιος Δημήτριος: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία ενός γερανού δίπλα από νηπιαγωγείο

Τις αντιδράσεις και την ανησυχία γονεών έχει προκαλέσει η παρουσία ενός μεγάλου γερανού πάνω από τα κεφάλια των μαθητών στο 2ο νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου. Οι γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία να μην συμβεί κάποιο ατύχημα.

Σημειώνεται ότι ο γερανός βρίσκεται στην περιοχή από το περασμένο Σάββατο και πραγματοποιεί εργασίες σε οικοδομή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

«Μέσα στο νηπιαγωγείο έπεσε ένα τεραστίων διαστάσεων χαρτόνι»

Το πρωί της Παρασκευής (26/1) ο Δημήτρης Μαγγάκης, γονέας ενός εκ των μαθητών του νηπιαγωγείο μίλησε στο OPEN όπου προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία.

«Από την Δευτέρα δεν έχουμε στείλει το παιδί στο νηπιαγωγείο γιατί ζούμε αυτόν τον εφιάλτη. Κουβαλώντας έναν κάδο, ο γερανός, μέσα στο νηπιαγωγείο έπεσε ένα τεραστίων διαστάσεων χαρτόνι και τα παιδιά ουρλιάξανε. Την Τρίτη είχε καλέσει η διευθύντρια την αστυνομία. Ήμουν παρών όταν ήρθε το 100. Δεν είχε άδεια ακόμα χρήσης του γερανού, παρ΄όλα αυτά δούλευε κανονικά και περιστρεφόταν πάνω από το νηπιαγωγείο, τον δρόμο, τις πολυκατοικίες. Η αστυνομία δεν έκανε παύση εργασίας ως όφειλε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαγγάκης για να καταλήξει:

«Εμείς δεν φέραμε το παιδί στο σχολείο αλλά άλλοι γονείς που δουλεύουνε αναγκάζονται και τα φέρνουν. Πώς δόθηκε άδεια σε αυτό να λειτουργεί και δίπλα στο δημαρχείο; Θέλουμε απαντήσεις και τις θέλουμε άμεσα».

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Μπακογιώργου: Ανατροπή με τον δολοφόνο της σύμφωνα με την αδερφή της - «Η σπιτονοικοκυρά ήταν»

Μαρία Καρυστιανού - Τέμπη: Τι λέει η μητέρα που μας συγκλόνισε καταθέτοντας στην εξεταστική

Πρύτανης Πελοποννήσου: Οι ψηφιακές εξετάσεις πρόσφορη εναλλακτική - Ανησυχία για εξάπλωση καταλήψεων