ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη με τον θάνατο-μυστήριο 47χρονου

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη με τον θάνατο-μυστήριο 47χρονου

Θεσσαλονίκη: Ο άτυχος 47χρονος βρέθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλευόταν επί μέρες - Η Ασφάλεια ερευνά κάθε ενδεχόμενο

Τον θάνατο 47χρονου Ρουμάνου που βρέθηκε τραυματισμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία, διερευνά η ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ο αλλοδαπός ήταν άστεγος και εντοπίστηκε αιμόφυρτος στην οδό Βαλαωρίτου το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το voria.gr, ο 47χρονος νοσηλευόταν επί οκτώ ημέρες μέχρι που δεν άντεξε και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.

Την έρευνα της υπόθεσης αρχικά είχε αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, όμως μετά τον θάνατό του τις συνθήκες εξετάζουν αστυνομικοί της δίωξης ανθρωποκτονιών της ασφάλειας. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο 47χρονο είχε τέτοια χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία μπορεί να προέρχονται από δολοφονική επίθεση, χωρίς να έχουν αποκλειστεί άλλα ενδεχόμενα μεταξύ των οποίων η πτώση.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ανθρωποκτονιών εξετάζουν με προσοχή τις επαφές του 47χρονου, ενώ αναζητούν μαρτυρίες στην περιοχή και άλλα στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας από τη Θράκη: Ξεκινά μεγάλο οικιστικό πρόγραμμα για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Συνελήφθη 43χρονος στον Πειραιά για παρενόχληση σε ανήλικη - Τον παγίδευσε ο πατέρας του κοριτσιού

Λαμία: Αγρότες έκλεισαν με τρακτέρ και άχυρα την είσοδο της Περιφέρειας Στερεάς