ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη 43χρονος στον Πειραιά για παρενόχληση σε ανήλικη - Τον παγίδευσε ο πατέρας του κοριτσιού

Συνελήφθη 43χρονος στον Πειραιά για παρενόχληση σε ανήλικη - Τον παγίδευσε ο πατέρας του κοριτσιού

Ο 43χρονος είχε στην κατοχή του και υλικό πορνογραφίας με την ανήλικη, με τον πατέρα του κοριτσιού να του κλείνει ραντεβού ο ίδιος!

Νέα υπόθεση ασέλγειας ανήλικης, αυτή τη φορά στον Πειραιά, αποκάλυψε η Αστυνομία προχωρώντας στη σύλληψη ενός 43χρονου.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας προχώρησε στη σύλληψη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφίας ανηλίκων και προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, ο 43χρονος, ο οποίος διαμένει σε περιοχή της Πάτρας, χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με ανήλικη με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του.

Η ανήλικη ωστόσο ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα της, ο οποίος, παριστάνοντας την ίδια, κανόνισε συνάντηση με τον 43χρονο σε οικία στην περιοχή του Πειραιά, όπου ακινητοποιήθηκε από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη ενώ κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Από τις επακόλουθες έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στην οικία και στο όχημά του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Οι κατασχεθείσες συσκευές απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, παραπέμφθηκε σε Ανακριτή και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του.