ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Στα ίχνη του «δράκου των ασανσέρ» - Πού στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών

Άγιος Παντελεήμονας: Στα ίχνη του «δράκου των ασανσέρ» - Πού στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών και μέτριου αναστήματος

Τρόμος επικρατεί στον Άγιο Παντελεήμονα μετά τις καταγγελίες για έναν άγνωστο, ο οποίος προσεγγίζει και ασελγεί σε ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο νεαρός, περίπου 25 με 30 ετών, παραμονεύει στο εσωτερικό των πολυκατοικιών και όταν δει τα θύματά του να μπαίνουν στο ασανσέρ, τους επιτίθεται.

Η 13χρονη που βίωσε τον εφιάλτη, μιλά αποκλειστικά στο MEGA και σοκάρει. «Πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε και με ρώτησε… είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ».

Δύο μέρες μετά, ένα ακόμα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα του «δράκου» των ασανσέρ. Ο δράστης, με χρήση σωματικής βίας, ανάγκασε το κορίτσι να παραμείνει στο ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε.

«Καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα ‘α’. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου το παιδί. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: ‘μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ’», είπε η μητέρα της 14χρονης.

Οι κάτοικοι της περιοχής μετά από αυτά τα δύο περιστατικά, είναι πραγματικά τρομοκρατημένοι. Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον άνδρα που σκορπά τον τρόμο σε ανήλικα κορίτσια.

Το προφίλ του «δράκου των ασανσέρ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών και μέτριου αναστήματος. Στις δύο επιθέσεις που έχουν καταγγελθεί φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα, γκρι σακίδιο πλάτης και μάσκα.

Μιλά σπαστά Ελληνικά και Αγγλικά.