ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Ιερόσυλοι έκλεψαν τις πόρτες από την Ωραία Πύλη σε ναό του Νεοχωρίου Σιντικής

Σέρρες: Ιερόσυλοι έκλεψαν τις πόρτες από την Ωραία Πύλη σε ναό του Νεοχωρίου Σιντικής

Σέρρες: Οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τις ξύλινες πόρτες από την Ωραία Πύλη, του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – Αγίου Αθανασίου

Ούτε ιερό, ούτε και όσιο είχαν οι ιερόσυλοι που έβαλαν στο… μάτι τις ξύλινες πόρτες από την Ωραία Πύλης Εκκλησίας που βρίσκεται στο Νεοχώρι Σιντικής Σερρών.

Οι άγνωστοι δράστες φέρεται να έκλεψαν τις πόρτες υπάρχουν στην Ωραία Πύλη, του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – Αγίου Αθανασίου, στο παλιό χωριό της Φιλύρας.

Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση της Κοινότητας Νεοχωρίου Σιντικής, «παρακαλείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάποια πληροφορία ή ξέρει τι έχει συμβεί, να επικοινωνήσει άμεσα με τον εφημέριο της ενορίας του Νεοχωρίου Σιντικής, π. Αναστάσιο, στο τηλέφωνο 6944522324 ή με την Αστυνομία. Τα αντικείμενα αυτά έχουν μεγάλη οικονομική και πολιτιστική αξία! Για το απαράδεκτο συμβάν έχουν κινηθεί ήδη οι νομικές διαδικασίες».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω εκκλησία βρίσκεται στο όρος Μπέλλες.

Δείτε την ανάρτηση:

«Το προηγούμενο διάστημα διαπιστώθηκε ότι κλάπηκαν από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου – Αγίου Αθανασίου στο παλιό χωριό της Φιλύρας, στο όρος Μπέλλες, οι πόρτες της Ωραίας Πύλης (Βημόθυρα). Παρακαλείτε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάποια πληροφορία ή ξέρει τι έχει συμβεί, να επικοινωνήσει άμεσα με τον εφημέριο της ενορίας του Νεοχωρίου Σιντικής, π. Αναστάσιο, στο τηλέφωνο 6944522324 ή με την Αστυνομία. Τα αντικείμενα αυτά έχουν μεγάλη οικονομική και πολιτιστική αξία!

Για το απαράδεκτο συμβάν έχουν κινηθεί ήδη οι νομικές διαδικασίες».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛΑΣ για αλυσίδες - Τα πρόστιμα για όσους δεν έχουν

Φωτιά σε αυτοκίνητο στην Αττική Οδό - Κλειστή η δεξιά λωρίδα στο ύψος της εξόδου προς Αιγάλεω

Καλλιθέα: «Με βάρεσαν με κοκάλινα γάντια στο πρόσωπο, με έχουν απαγάγει ξανά» - Τι λέει ο 20χρονος