ΕΛΛΑΔΑ

Πολυχρονόπουλος: Φωτογραφία - ντοκουμέντο ενώ παίζει τυχερά παιχνίδια

Πολυχρονόπουλος: Φωτογραφία - ντοκουμέντο ενώ παίζει τυχερά παιχνίδια

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Μάρτυρες αναφέρουν ότι έπαιζε μεγάλα ποσά. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τις καταγγελίες εναντίον του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, του προσώπου πίσω από τον «Άλλο άνθρωπο».

Μάλιστα στο MEGA έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφία, που έχει έχει ληφθεί από πρακτορείο κοντά στον «Άλλο άνθρωπο» και δείχνει τον Πολυχρονόπουλο να παίζει φρουτάκια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τσιγάρο, το νερό και ο καφές δείχνουν ότι έπαιζε αρκετή ώρα. Ενώ, όπως αναφέρεται, το να παίζει κάποιος τυχερά παιχνίδια σε πρακτορεία είναι νόμιμο, αλλά το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι από που προέρχονταν τα λεφτά του Πολυχρονόπουλου και πόσο μεγάλα ποσά έπαιζε.

Όπως αναφέρει το MEGA, μάρτυρες λένε ότι έπαιζε σημαντικά ποσά. Ενώ πριν την την εποχή του «Άλλου ανθρώπου», αναφέρουν, ότι έκανε εράνους για ασθενείς φίλους του στο εξωτερικό.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο στην περιοχή του Αιγάλεω, ενώ είχε δημιουργήσει ερωτηματικά η απόφασή του να παίζει μεγάλα ποσά. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι Αρχές πιστεύουν ότι τα λεφτά είναι περισσότερα από 600.000 ευρώ που έχουν χαθεί στον τζόγο από τον Πολυχρονόπουλο.

«Ήταν δυνατός παίκτης»

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείο στο οποίο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος «σήκωνε» χρήματα για την κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», τόνισε πως ο ιδρυτής της ΜΚΟ έπαιζε τζόγο και ήταν «καλός παίχτης»!

Μιλώντας στον ALPHA ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου τόνισε πως ο κύριος Πολυχρονόπουλος έπαιζε μεγάλα ποσά και ήταν για χρόνια πελάτης του πρακτορείου.

Τον στηρίζουν οι εθελοντές του για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κάτι που ο ίδιος αρνείται. Παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον του υποστήριζε ότι θα μεταβεί στον εισαγγελέα αυτοβούλως, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Η τελευταία στιγμή που τον «έπιασαν» οι κάμερες ήταν έξω από το κτήριο της Κοινωνικής Κουζίνας, με τους δημοσιογράφους να τον ακολουθούν, χωρίς όμως εκείνος να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος.

Όμως, τόσο το οικογενειακό του περιβάλλον όσο και οι εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας είναι στο πλευρό του. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στον Alpha εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας: «Όποια και αν είναι η αλήθεια, υπάρχει Δικαιοσύνη. Όλα φαίνονται στην πράξη. Οι εικόνες με τον κόσμο μιλούν από μόνες τους. Όποιος θέλει μπορεί να περάσει από την κοινωνική κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος" για να δει την πραγματική αλήθεια. Ο Κώστας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολλοί έχουν περάσει από την κουζίνα και έχουν βοηθήσει. Ο Κώστας προσφέρει στους συνανθρώπους του, δεν κάνει κάτι παράνομο».