ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη Μουσική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη (4/2)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει μεγάλη Μουσική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη (4/2)

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 41 χορωδοί/εθελοντές του Ε.Ε.Σ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 18:00, στην αίθουσα «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αριστοτέλους 10), διοργανώνει μουσική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τίτλο: «Νύχτα Μαγικιά».

Η είσοδος στη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα εκτελέσουν 41 χορωδοί/εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Τα κείμενα και τις διαφάνειες που θα πλαισιώσουν τα τραγούδια επιμελείται η χορωδός/φιλόλογος κα Μαρία Πέττα, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος, κα Αλεξάνδρα Μητσοπούλου.

Στόχος της συναυλίας είναι να αναδείξουμε ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανάτασης.