ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη για απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο

Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη για απόπειρα ληστείας σε ψιλικατζίδικο
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε με κλωτσιές και το μαχαίρι στον υπάλληλο, τραυματίζοντάς τον, ενώ επιπλέον επιτέθηκε με το μαχαίρι σε ακόμα τρία άτομα που επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν

Στη σύλληψη ενός 38χρονου προχώρησαν οι Αρχές την περασμένη Κυριακή στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο 38χρονος επιχείρησε να ληστέψει ψιλικατζίδικο και μάλιστα επιτέθηκε με κλωτσιές και μαχαίρι στον υπάλληλο.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και του Αστυνομικού Τμήματος Κυψέλης συνέλαβαν το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έναν 38χρονο αλλοδαπό, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα ληστείας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον υπάλληλο, ο οποίος αντιστάθηκε.

Ο κατηγορούμενος επιτέθηκε με κλωτσιές και το μαχαίρι στον υπάλληλο, τραυματίζοντάς τον, ενώ επιπλέον επιτέθηκε με το μαχαίρι σε ακόμα τρία άτομα που επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν. Τα θύματα ενημέρωσαν σχετικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης και έπειτα από κινητοποίηση των δυνάμεων που περιπολούσαν στην περιοχή, ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Μετά τη σύλληψή του, εις βάρος του 38χρονου συντάχθηκε σχετική δικογραφία και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ